Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L1 > Hostafrancs Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Hostafrancs

01

serveis de l'estació: Estació adaptada a PMR
   

Situació de l'estació Hostafrancs a la línia L1 (mapa base: wefer.com)L'estació Hostafrancs de la línia L1 del metro de Barcelona va entrar en servei l'any 1926, formant part del primer tram del Ferrocarril Metropolità Transversal entre Bordeta i Catalunya. L'estació està situada sota el carrer de Sants entre els carrers Moianès i Hostafrancs. L'estació disposa de tres vestíbuls, dos situats al costat Plaça de Sants amb accessos des del carrer Moianès i Consell de Cent, respectivament. Al costat Espanya hi ha un altre vestíbul amb accés des del carrer Hostafrancs. Els trens circulen per un nivell inferior, format per dues vies amb andanes laterals de 88 metres de longitud. La comunicació entre els vestíbuls i les andanes es fa mitjançant escalinates.

 Fotos

El petit vestíbul, tot i ser el principal, que hi ha a l'accés per Moianès (abril 2005)

Distribuidor a les andanes (abril 2005) L'accés per Consell de Cent va a parar al distribuidor entre andanes (abril 2005) Entrada a l'andana de la via 1 (abril 2005)
       
Tren que va a Fondo parat a Hostafrancs (abril 2005) A punt d'entrar a l'estació (abril 2005) Tren frenant per parar a la via 1, circulant cap a Fondo (abril 2005) El vestíbul costat Espanya es trobava tancat per obres (abril 2005)
       
L'estació d'Hostafrancs es va reformar oferint aquest aspecte tan lluminós i agradable (abril 2005) Andana de la via 2 des del costat Fondo (abril 2005) Informació diversa per al viatger a l'andana direcció Fondo (abril 2005) Creuament d'unitats 4000 a l'estació d'Hostafrancs (abril 2005)

direcció Hospital de Bellvitge

Índex Línia L1

direcció Fondo

< Plaça de Sants

Espanya >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs