Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L2 > Gorg Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web
< Sant Roc Línia L2 Metro de Barcelona: Paral·lel - Badalona Pompeu Fabra Pep Ventura >
Gorg
correspondència amb línies de metro TMB: L10 La Sagrera - Gorg
altres correspondències: TRAM T5 Glòries - Gorg  
serveis de l'estació Estació adaptada a PMR Estació amb cobertura de telèfon mòbil

Situació de l'estació Gorg a la línia L2 (mapa base: wefer.com)L'estació Gorg de la línia L2 del metro de Barcelona va entrar en servei l'any 1985, formant part aleshores de la línia L4, amb l'obertura del tram entre La Pau i Pep Ventura. L'any 2002, aquest tram de la L4 es va integrar a la línia L2. L'estació de Gorg està situada sota l'avinguda Marquès de Mont-roig a la cruïlla amb el carrer Antoni Bori, al terme municipal de Badalona. L'estació té dos accessos, un a l'avinguda Alfons XIII, dotat d'ascensor, i un altre pel carrer Guifré, que s'uneixen en un sol vestíbul situat a la part central. Els trens circulen per un nivell inferior format per dues vies i andanes laterals de 94 metres de llarg. L'enllaç entre el vestíbul i les andanes es fa mitjançant escalinates, escales mecàniques i ascensors.

 Fotos

El vestíbul de Gorg (maig 2005)

Una altra vista del vestíbul, superades les barreres tarifàries (maig 2005) Des de l'andana, amb l'ascensor d'accés des del vestíbul (maig 2005) Mòdul estàndard amb plànols i intèrfon (maig 2005)
       
L'estació des del costat Sant Roc, amb un tren anant cap a Paral·lel (maig 2005) Entrant ràpidament a Gorg (maig 2005) Una unitat 2100 a la via 1 (maig 2005) Perspectiva general de la parada badalonina (maig 2005)
       
Esperant via lliure per anar cap a Pep Ventura (maig 2005) Vista d'un altre dels accesos des del vestíbul a les andanes (maig 2005) Tren que ve de Pep Ventura entrant a Gorg (maig 2005) Proper tren direcció Pep Ventura entrant a l'estació (maig 2005)

direcció Paral·lel

Índex Línia L2

direcció Badalona Pompeu Fabra

< Sant Roc

Pep Ventura >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs