Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L4 > Llacuna Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Llacuna

01

serveis de l'estació: Estació adaptada a PMR
   

Situació de l'estació Llacuna a la línia L4 (mapa base: wefer.com)L'estació Llacuna de la línia L4 del metro de Barcelona va posar-se en servei l'any 1977, amb la prolongació de la línia de Barceloneta a Selva de Mar. La parada està situada sota el carrer Pujades, entre Granada i Roc Boronat i té un sol vestíbul situat al costat Bogatell. Aquest vestíbul, que té un sol accés des del carrer Granada, té despatx per al cap d'estació, màquines de venda de bitllets i els torniquets de control d'accés a les andanes. Els trens circulen per un nivell inferior format per dues vies amb andanes laterals de 93 metres de longitud. L'enllaç entre el vestíbul i les andanes es fa mitjançant escalinates i en el cas de l'andana de la via 2 també mitjançant escales mecàniques.

 Fotos

El vestíbul de l'estació (juny 2005)

Passades les barreres tarifàries ja cal escollir andana (juny 2005) L'estació vista des del nivell superior, on també hi ha el vestíbul (juny 2005) Vista general del nivell per on circulen els trens, des del costat Bogatell (juny 2005)
       
Unitat 1100 que ve de La Pau fent la seva entrada a Llacuna (juny 2005) Sortint cap a Trinitat Nova (juny 2005) Tren amb destinació La Pau aturat a Llacuna (juny 2005) La unitat 1143 fent parada a l'estació de Llacuna (juny 2005)
       
Mòdul estàndard amb plànols, informació i intèrfon (juny 2005) Vista del túnel cap a Poblenou i La Pau (juny 2005) L'estació de Llacuna des del costat Poblenou (juny 2005) Creuament de trens de la línia L4 a l'estació de Llacuna (juny 2005)

direcció Trinitat Nova

Índex Línia L4

direcció La Pau

< Bogatell

Poblenou >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs