Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L4 > Bogatell Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Bogatell

01

serveis de l'estació: Estació adaptada a PMR
   

Situació de l'estació Bogatell a la línia L4 (mapa base: wefer.com)L'estació Bogatell de la línia L4 del metro de Barcelona va posar-se en servei l'any 1977, amb la prolongació de la línia de Barceloneta a Selva de Mar. La parada està situada sota el carrer Pujades, entre Zamora i Pamplona i té un sol vestíbul situat al costat Ciutadella. Aquest vestíbul, que té un sol accés des del carrer Pere IV, té despatx per al cap d'estació, màquines de venda de bitllets i els torniquets de control d'accés a les andanes. Els trens circulen per un nivell inferior format per dues vies amb andanes laterals de 92 metres de longitud. L'enllaç entre el vestíbul i les andanes es fa mitjançant escalinates i en el cas de l'andana de la via 2 també mitjançant escales mecàniques.

 Fotos

El vestíbul de l'estació (juny 2005)

Just passades les barreres tarifàries s'ha d'escollir andana (juny 2005) L'estació vista des del nivell superior, on també hi ha el vestíbul (juny 2005) Indicador de destinació dels trens que circulen per la via 2 (juny 2005)
       
Unitat 1100 que ve de La Pau fent la seva entrada a Bogatell (juny 2005) Sortint cap a Trinitat Nova (juny 2005) Rètols amb termòmetres parcials de la línia (juny 2005) La 1159 en servei 401 fent parada a Bogatell (juny 2005)
       
L'estació des del costat Ciutadella, amb un metro sortint cap a La Pau (juny 2005) Mòdul estàndard amb plànols, informació i intèrfon (juny 2005) Un comboi de la L4 irromp ràpidament a l'estació de Bogatell (juny 2005) Portes obertes per tal que baixin/pugin viatgers abans de seguir (juny 2005)

direcció Trinitat Nova

Índex Línia L4

direcció La Pau

< Ciutadella | Vila Olímpica

Llacuna >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs