Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L5 > Badal Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Badal

01

serveis de l'estació: Estació adaptada a PMR
   

Situació de l'estació Badal a la línia L5 (mapa base: wefer.com)L'estació Badal de la línia L5 del metro de Barcelona va obrir-se l'any 1969, amb l'entrada en servei del tram entre Collblanc i Diagonal. La parada està situada sota el carrer de Sants, entre els carrers Arizala i Sant Feliu de Guíxols. L'estació té un vestíbul a cada extrem. El primer d'ells està situat al costat oest i disposa de dos accessos, pel carrer Arizala i pel carrer Carreras Candi. L'altre vestíbul està situat al costat est i disposa d'un sol accés pel carrer de Sants. Tots dos vestíbuls disposen de màquines de venda de bitllets i portes de control d'accés. En el cas del vestíbul oest també hi ha un despatx per al cap d'estació. De cadascun dels vestíbuls en surten escalinates i escales mecàniques que baixen fins a un nivell intermig que actua a mode de distribuidor a les andanes. Els trens circulen pel nivell més profund de l'estació, format per dues vies amb andanes laterals de 94 metres de longitud. Per enllaçar el nivell intermig amb les andanes hi ha escalinates i escales mecàniques.

 Fotos

El vestíbul costat oest de l'estació de Badal (juny 2005)

El vestíbul un cop superades les barreres tarifàries (juny 2005) L'accés a l'andana de la via 2 des del nivell intermig (juny 2005) Escales que baixen cap a l'andana de la via 1, la que va cap a Horta (juny 2005)
       
Un tren des de l'accés a l'andana de la via 1 (juny 2005) Cap de la unitat 1006 circulant cap a Cornellà (juny 2005) Detall de la senyalètica i els bancs de l'estació barcelonina (juny 2005) Tren de la sèrie 1000 encara amb franja blava entrant a Badal (juny 2005)
       
El remolc 1325 (juny 2005) Un tren surt cap a Horta i l'altre cap a Cornellà (juny 2005) Vista de l'estació amb un tren entrant a la foscor del túnel (juny 2005) Escales de sortida cap al vestíbul est des de l'andana de la via 2 (juny 2005)
       
La 1071 amb el torn 510 estacionada a la via 1 de Badal (juny 2005) Mòdul estàndard amb plànols, informació i intèrfon d'ajuda (juny 2005) Una 1000 amb el torn 519 (juny 2005) Boca del túnel direcció Plaça de Sants i Horta (juny 2005)

direcció Cornellà Centre

Índex Línia L5

direcció Vall d'Hebron

< Collblanc

Plaça de Sants >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs