Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L5 > Gavarra Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Gavarra

01

serveis de l'estació: Estació adaptada a PMR
   

Situació de l'estació Gavarra a la línia L5 (mapa base: wefer.com)L'estació Gavarra de la línia L5 del metro de Barcelona va posar-se en servei l'any 1983, amb l'extensió de la línia entre Sant Ildefons i Cornellà Centre. La parada està situada sota l'Avinguda Salvador Allende, entre els carrers de l'Anoia i de l'Empordà, al terme municipal de Cornellà de Llobregat i té un sol vestíbul que disposa de dos accessos, un a la plaça Tàrrega i l'altre a la plaça Linda Vista. El vestíbul té màquines de venda de bitllets, torniquets de control d'accés i despatx per al cap d'estació. Els trens circulen per un nivell inferior format per dues vies amb andanes laterals de 94 metres de llarg. L'enllaç entre el vestíbul i les andanes es fa mitjançant escalinates i escales mecàniques.

 Fotos

El vestíbul de l'estació (juny 2005)

Una altra vista del vestíbul un cop superades les barreres tarifàries, amb la sortida a Linda Vista al fons (juny 2005) Enllaç entre vestíbul i andana de la via 2 (juny 2005) Accés a l'andana de la via 1, vist des de l'andana de la via 2 (juny 2005)
       
Proper tren direcció Horta entra a l'estació cornellanenca (juny 2005) Un comboi de la línia L5 sortint cap a Sant Ildefons i Horta (juny 2005) Obres per a l'adaptació de l'estació a PMR (juny 2005) Cap d'un tren de la sèrie 1000 estacionat a la via 1 (juny 2005)
       
Un comboi a punt de reemprendre la marxa cap a Cornellà Centre (juny 2005) Sortint cap a la darrera estació del seu recorregut (juny 2005) Tren que ve de Cornellà arribant a Gavarra (juny 2005) Una unitat de la sèrie 1000 fent parada a la via 2 de Gavarra (juny 2005)

direcció Cornellà Centre

Índex Línia L5

direcció Vall d'Hebron

< Cornellà Centre

Sant Ildefons >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs