Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
 Trens de Catalunya > TMB > Tramvia Blau > Román Macaya/Josep MªFlorensa
Román Macaya/Josep Mª Florensa

Situació de les parades Román Macaya i Josep MªFlorensa a la línia del Tramvia Blau (foto: ICC) El conjunt de parades de Román Macaya i Josep Mª Florensa són realment la mateixa parada (tot i dur noms diferents) la primera per al sentit ascendent i la segona per al sentit descendent, ja que pràcticament estan situades al mateix punt de l'avinguda Tibidabo. La parada de Román Macaya està situada al costat muntanya de la cruïlla amb el carrer Román Macaya mentre que la parada Josep Mª Florensa està situada al costat mar de la mateixa cruïlla. La parada en sentit ascendent (Román Macaya) disposa d'una marquesina del tipus unificat per als autobusos de Barcelona ja que per ella a més del Tramvia Blau també hi passa el bus de Barri de la línia 123. Per accedir al tramvia cal caminar un petit tram per la calçada ja que la vorera queda una mica apartada de la via. Pel què fa a la parada Josep Mª Florensa, només disposa d'un pal dels unificats per a parada d'autobús. Per accedir al tramvia també cal caminar un petit tram per la calçada ja que les vies passen lluny de la vorera.

Fotos de les parades i les seves proximitats
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor

El tramvia 6 emergeix de darrera un camió (maig 2006) Pujant lentament per l'avinguda Tibidabo a uns 13km/h (maig 2006) Des de la cabina del tramvia número 6 (maig 2006) A la parada Román Macaya (maig 2006)

Encarant els darrers metres del tram recte de l'avinguda (maig 2006) El 10 baixant per l'avinguda, amb uns quants cotxes darrere (juliol 2004) El tramvia 10 pujant amb els motors a ple rendiment (juliol 2004) El tramvia s'allunya lentament avinguda Tibidabo avall (juliol 2004)

direcció Pl.Kennedy

Índex Tramvia Blau

direcció Pl.Doctor Andreu

< Pl.Kennedy

Josep Garí/Bosch i Alsina >

Pàgina inicial trenscat.cat

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.cat sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs