PÓgina inicial Trenscat.com

trenscat.cat la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TRAM > TRAMbes˛s > Encants de Sant AdriÓ
Horaris dels trens de Catalunya
I Encants de Sant AdriÓ
Sant AdriÓ de Bes˛s

propers tramvies
zona tarifÓria 1   


Mostra Trambes˛s en un mapa mÚs gran
La parada dels Encants de Sant AdriÓ estÓ situada al terme municipal de Sant AdriÓ de Bes˛s, a l'avinguda de les Corts Catalanes, entre els carrers Santa Caterina i Iquique. Es va posar en servei el 8 de setembre de 2007, amb l'estrena del tram entre Sant Joan Baptista i Gorg. L'estaciˇ tÚ la peculiaritat d'estar situada just a sota del viaducte de l'autopista C-32, cosa que li otorga unes caracterÝstiques molt peculiars. La parada estÓ situada en un tram de doble via, amb andanes laterals. La parada disposa dels equipaments estÓndard de totes les parades de la xarxa TRAM, si bÚ a l'estar ja sota el viaducte no disposa de marquesina. AixÝ doncs, la parada d'Encants de Sant AdriÓ disposa de mÓquines de venda de bitllets, plÓnols amb informaciˇ de la lÝnia i de la zona, intŔrfon i tambÚ la pantalla on s'especifiquen els minuts que falten per als propers tramvies.

Fotos de la parada i proximitats  Av.Catalunya + Av.Corts Catalanes
Bernat BorrÓs - prohibida la reproducciˇ de les fotos sense el permÝs de l'autor
Circulant per l'avinguda Catalunya (juny 2008) Agradable tram amb gespa entre l'avinguda Catalunya i l'avinguda Corts Catalanes (juny 2008) Enfilant l'avinguda Catalunya amb un tramvia que va a Gl˛ries (juny 2008) Tramvia de la lÝnia T5 que va a Gorg girant per la darrera corba important del recorregut (juny 2008)

Creuant diversos vials (juny 2008) Inici del tram sota el viaducte de l'autopista C-32 (juny 2008) Tramvia n˙mero 17 circulant cap a Gl˛ries en servei T5 (juny 2008) Tramvia de la lÝnia T5 estacionat a la peculiar parada d'Encants de Sant AdriÓ (juny 2008)

Tramvia n˙mero 15 a Encants de Sant AdriÓ circulant cap a Gorg (maig 2008) Equipament de la via 1. Observeu les columnes del viaducte que intercepten l'andana (maig 2008) El tramvia 15 reemprenent la marxa cap a Gorg (maig 2008) Equipament de la via 2, amb l'espai on s'ubica el mercat al darrere (juny 2008)

TRAM 211.07 a Encants de Sant AdriÓ en un servei de la T5 a Gl˛ries (maig 2008) Tramvia de la lÝnia T6 entrant a la parada amb destinaciˇ Estaciˇ de St.AdriÓ (juny 2008) Tramvia 14 en servei T6 parat a Encants de Sant AdriÓ (juny 2008) El gran espai existent sota el viaducte s'aprofita amb el pas del tramvia i el mercat (maig 2008)

Tramvia 16 a la parada, llest per sortir cap a Gorg (juny 2008) Tramvia circulant sota la C-32 (maig 2008) Un tramvia a la parada d'Encants de Sant AdriÓ, amb tot el tram sota el viaducte (juny 2008) Tramvia n˙mero 15 a punt d'entrar al tram sota el viaducte de la C-32 (juny 2008)

direcciˇ Gl˛ries

═ndex TRAMbes˛s

direcciˇ Gorg

< Sant Joan Baptista

Sant Roc >

PÓgina inicial Trenscat.cat

IMPORTANT: No es permet l'˙s p˙blic (webs, premsa, etc) ni l'˙s lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari Ús Bernat BorrÓs
trenscat.cat Ús una pÓgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional