Pàgina inicial Trenscat.cat

trenscat.cat la web dels trens de Catalunya

 L'apartador > trenscat Països Catalans > Catalunya Nord > CN3.Tren Groc > Bena-Feners

 

BENA-FENERS

Bena-Fanes

parada facultativa


Situació de l'estació de Bena-Feners a la línia del Tren Groc El baixador de Bena-Feners està situat al PK 61,359 (comptat des de Vilafranca de Conflent) i a 1228 metres d'altitud. Aquest punt sempre ha estat un petit baixador que malgrat el nom que duu realment serveix al petit poblet d'Enveig. Les instal·lacions es redueixen a la via general amb una andana a la part esquerra situada en una corba a la dreta. Hi ha un edifici, a l'extrem de l'andana pel costat Vilafranca, que antigament devia haver estat per als viatgers que utilitzaven la parada però actualment és una vivenda particular.

Fotos del baixador i les seves proximitats
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Antic edifici de viatgers de Bena-Feners (maig 2006) La via i l'andana del baixador (maig 2006) El baixador des de l'altre extrem de l'andana (maig 2006) El pas a nivell sense barreres passa quasi desapercebut (maig 2006)

   
Vista de la via cap a Ur-Les Escaldes (maig 2006) Llarg Tren Groc de 6 cotxes (el màxim) de Tren Groc entre Bena-Feners i Ur-Les Escaldes (setembre 2005)    

direcció La Tor de Querol

Índex Tren Groc

direcció Vilafranca de Conflent
< La Tor de Querol-Enveig Ur-Les Escaldes >

Pàgina inicial trenscat.cat

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs