Pàgina inicial Trenscat.cat

trenscat.cat la web dels trens de Catalunya

 L'apartador > trenscat Països Catalans > Catalunya Nord > CN3.Tren Groc > Ur-Les Escaldes

 

UR-LES ESCALDES

Ur-les-Escaldes

parada facultativa


Situació de l'estació de Ur-Les Escaldes a la línia del Tren Groc El baixador d'Ur-Les Escaldes està situat al PK 58,712 (comptat des de Vilafranca de Conflent) i a 1188 metres d'altitud. Actualment no és més que un baixador amb parada facultativa tot i que antigament havia disposat de més vies. Avui dia, les instal·lacions es redueixen a una sola via amb andana a l'esquerra (mirant sentit Vilafranca). L'edifici de viatgers i el moll de mercaderies encara es conserven i estan situats també a la banda esquerra. L'edifici de viatgers és del tipus estandaritzat a la línia, de tres plantes i actualment és destinat a ús privat.

Fotos del baixador
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Edifici de viatgers de Ur-Les Escaldes (maig 2006) Detall de la placa amb el nom de l'estació (maig 2006) L'edifici de viatgers està convertit en vivenda particular (maig 2006) Petit edifici annex que havia estat destinat a lavabos (maig 2006)

L'actual baixador és de parada facultativa amb una sola via i andana (maig 2006) Sortida del baixador direcció La Tor de Querol (maig 2006) Rètols advertint de les normatives de seguretat (maig 2006) Indicació de l'altitud del baixador, a 1188 metres d'altitud (maig 2006)

   
Una altra vista del baixador d'Ur-Les Escaldes (maig 2006) Tot i que és un baixador diposa d'alarma per a qualsevol incidència (maig 2006)    

direcció La Tor de Querol

Índex Tren Groc

direcció Vilafranca de Conflent
< Bena-Feners La Guingueta d'Ix >

Pàgina inicial trenscat.cat

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs