Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  trenscat Països Catalans > Catalunya Nord > CN2.Línia Perpinyà-Vilafranca de Conflent > Prada-Molig
CN2.Línia Perpinyà-Vilafranca de Conflent
 PRADA MOLIG
   Prades-Molitg-les-Bains


Mostra un mapa més gran
L'estació de Prada-Molig es situa al sud-est del nucli urbà de la capital de la comarca del Conflent al PK 507,3 de la línia Perpinyà-Vilafranca de Conflent. L'estació havia tingut una importància notable i havia disposat de diverses vies, l'espai de les quals encara es pot endevinar. No obstant, actualment només disposa d'una sola via, la general, i una andana a la dreta d'aquesta (mirant sentit Vilafranca). L'edifici de viatgers és adjacent a aquesta andana, és de grans dimensions i de dues plantes. A la planta baixa acull la taquilla i la sala d'espera, entre d'altres dependències. Completen les instal·lacions un antic moll de mercaderies cobert, avui dia sense ús ferroviari.

Fotos
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Façana a la població de l'edifici de viatgers de Prada (juny 2009) Entrada a l'estació de Prada-Molig (juny 2009) Taquilla de l'estació (juny 2009) Detall de la sala d'espera (juny 2009)

Sortida a la zona de vies (juny 2009) Màquina de venda automàtica de bitllets (juny 2009) Andana de Prada, a l'extrem costat Vilafranca (juny 2009) Sortida de la via de Prada cap a Vilafranca de Conflent (juny 2009)

Vista general de l'estació de Prada, reduïda a un simple baixador (juny 2009) Vista de l'única via i andana de l'estació de la capital del Conflent (juny 2009) Sortida cap a Perpinyà (juny 2009) Una altra vista de la façana a la via de l'edifici de viatgers de Prada (juny 2009)

direcció Perpinyà Índex línia CN2 direcció Vilafranca de Conflent
< Marquixanes Rià >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional