Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  trenscat Països Catalans > Catalunya Nord > CN2.Línia Perpinyà-Vilafranca de Conflent > Rià
CN2.Línia Perpinyà-Vilafranca de Conflent
 RIÀ
   Ria


Mostra un mapa més gran
L'estació de Rià es situa a l'oest del nucli d'aquesta població al PK 510,9 de la línia Perpinyà-Vilafranca de Conflent. Actualment les instal·lacions es redueixen a la via general i una andana a la dreta d'aquesta, que diposa d'una marquesina d'obra per refugiar els viatgers. L'edifici de viatgers de l'estació es conserva, si bé actualment ja no realitza aquesta funció. També es conserva parcialment un antic moll de mercaderies adjunt.

Fotos
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Edifici de viatgers de Rià, avui dia sense servei ferroviari (juny 2009) Façana a les vies de l'edifici de viatgers (juny 2009) Panell informatiu amb horaris i altres instal·lat recentment a Rià (juny 2009) Detall de la placa amb el nom de l'estació (juny 2009)

Marquesina d'obra per aixoplugar els viatgers que esperen el tren (juny 2009) Extrem de l'andana costat Vilafranca (juny 2009) Sortida de Rià cap a Vilafranca (juny 2009) Sortida cap a Perpinyà (juny 2009)

direcció Perpinyà Índex línia CN2 direcció Vilafranca de Conflent
< Prada Vilafranca de Conflent >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional