Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  trenscat Països Catalans > Catalunya Nord > CN2.Línia Perpinyà-Vilafranca de Conflent > Sant Feliu d'Avall
CN2.Línia Perpinyà-Vilafranca de Conflent
 SANT FELIU D'AVALL
   Saint-Féliu-D'Avall


Mostra un mapa més gran
L'estació de Sant Feliu d'Avall es situa al sud del nucli d'aquesta població al PK 479,3 de la línia Perpinyà-Vilafranca de Conflent. Actualment les instal·lacions es redueixen a la via general i una andana a la dreta d'aquesta, que diposa d'una marquesina d'obra per refugiar els viatgers. L'edifici de viatgers de l'estació es conserva, si bé actualment ja no realitza aquesta funció i és un habitatge particular. També es conserva parcialment un antic moll de mercaderies.

Fotos
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Façana a la població de l'edifici de viatgers de Sant Feliu, avui dia sense servei (juny 2009) Senyal advertint de la presència d'un pas a nivell amb barreres pròxim a l'estació (juny 2009) Andana de l'estació de Sant Feliu d'Avall, costat Vilafranca (juny 2009) La via mirant cap a Vilafranca (juny 2009)

Façana a les vies de l'edifici de viatgers (juny 2009) Antic moll de mercaderies el qual es conserva parcialment (juny 2009) Extrem de l'andana costat Perpinyà (juny 2009) Marquesina d'obra per a refugiar els viatgers (juny 2009)

direcció Perpinyà Índex línia CN2 direcció Vilafranca de Conflent
< El Soler Millars >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional