Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  trenscat Països Catalans > Catalunya Nord > CN2.Línia Perpinyà-Vilafranca de Conflent > El Soler
CN2.Línia Perpinyà-Vilafranca de Conflent
 EL SOLER
   Le Soler


Mostra un mapa més gran
L'estació del Soler es situa al sud del nucli d'aquesta població al PK 474,6 de la línia Perpinyà-Vilafranca de Conflent. Actualment les instal·lacions es redueixen a la via general i una andana a la dreta d'aquesta, que diposa d'una marquesina d'obra per refugiar els viatgers. L'edifici de viatgers de l'estació es conserva, si bé actualment ja no realitza aquesta funció i és un habitatge particular.

Fotos
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Façana a la població de l'edifici de viatgers del Soler (juny 2009) Zona d'aparcament de vehicles del Soler i marquesina-refugi d'obra (juny 2009) Edifici de viatgers del Soler, avui dia sense servei (juny 2009) Vista de la via direcció Vilafranca (juny 2009)

La via direcció Perpinyà (juny 2009) Una altra vista de l'estació (juny 2009) Marquesina i teleindicador de properes sortides (juny 2009) Via, teleindicador i marquesina-refugi per als viatgers (juny 2009)

direcció Perpinyà Índex línia CN2 direcció Vilafranca de Conflent
< Perpinyà Sant Feliu d'Avall >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional