Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  trenscat Països Catalans > Catalunya Nord > CN2.Línia Perpinyà-Vilafranca de Conflent > Vinçà
CN2.Línia Perpinyà-Vilafranca de Conflent
 VINÇÀ
   Vinça


Mostra un mapa més gran
L'estació de Vinçà es situa al nord-oest d'aquesta població, al costat de la N-116 i molt a prop del pantà, al PK 498,2 de la línia Perpinyà-Vilafranca de Conflent. Actualment les instal·lacions es redueixen a la via general i una andana a la dreta d'aquesta, que diposa d'una marquesina d'obra per refugiar els viatgers. L'edifici de viatgers de l'estació es conserva i es situa a l'esquerra de la via, si bé actualment ja no realitza aquesta funció i és un habitatge particular. L'estació té com a curiositat que l'accés es realitza a través d'una escala i que l'única andana es situa a l'altre costat, de manera que cal creuar la via a través d'un pas a nivell.

Fotos
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Escales d'accés a l'estació de Vinçà, situada en una trinxera (juny 2009) Escales per enllaçar el carrer amb el nivell de l'andana (juny 2009) Edifici de viatgers de Vinçà, avui dia sense ús ferroviari (juny 2009) Detall del rètol de Vinçà (juny 2009)

Vista general de les instal·lacions del baixador de Vinçà (juny 2009) Marquesina i teleindicador (juny 2009) Detall de la marquesina-refugi d'obra, d'un dels tipus unificat a la xarxa de la RFF (juny 2009) Vista de la via cap a Perpinyà (juny 2009)

direcció Perpinyà Índex línia CN2 direcció Vilafranca de Conflent
< Illa Marquixanes >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional