Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  trenscat.cat > Trenscat Internacional > Ferrocarrils de Suïssa > Zentralbahn > Alpnachstad
Horaris dels trens de Catalunya
Zentralbahn (ZB)  

Fotos
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Circulant en paral·lel a l'autopista entre Hergiswil i Alpnachstad (agost 2011) Edifici de viatgers d'Alpnachstad, que entre d'altres acull una botiga de modelisme ferroviari. En aquesta estació s'enllaça amb el ferrocarril cremallera del Pilatus (agost 2011) Automotor Spatz procedent de Luzern arribant a Alpnachstad (agost 2011) El tren de la línia S5 que va Giswil entra per via desviada per fer encreuament (agost 2011)

Esperant encreuament amb el S5 que a les 18:00 passarà cap a Lucerna (agost 2011) Tren de la línia S5 reforçat amb dos cotxes (un d'ells amb cabina) entrant a Alpnachstad pel costat Meiringen (agost 2011) Encreuament de trens. El de la dreta està format per dos cotxes convencionals empesos per un automotor Spatz (agost 2011) Tren de la línia S5 que va Lucerna i reforçat per l'afluència de viatgers del ferrocarril del Pilatus a Alpnachstad (agost 2011)

 Alpnach Dorf i Sarnen 
 Anar a inici Zentralbahn
Hergiswil i Horw 
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional