Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  trenscat.cat > Trenscat Internacional > Ferrocarrils de Suïssa > Zentralbahn > Meiringen
Horaris dels trens de Catalunya
Zentralbahn (ZB)  

Fotos
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Entrada a Meiringen. A l'esquerra la línia en adherència fins a Interlaken i a la dreta la línia que va a Lucerna pel coll del Brünig, amb trams en cremallera (agost 2011) Una locomotora De 110 està preparada per fer el canvi de tracció (agost 2011) Una altra vista de la platja de vies a l'entrada de Meiringen. L'estació és un cul-de-sac i els trens de la Zentralbahn han d'invertir la marxa per seguir el trajecte (agost 2011) Locomotora de maniobres elèctrica de l'estació suïssa (agost 2011)

Tren Regio a la via 2. Al fons, el tren blau és de la línia Meringen-Innertkirchen, operat per una companyia privada, el MIB (agost 2011) La veterana locomotora De 110-022 es farà càrrec del tren procedent de Lucerna pel tram d'adherència fins a Interlaken (agost 2011) Seqüència de l'acoblament automàtic de la locomtora amb els cotxes de la composició del GoldenPass (agost 2011)

   
Locomotora HGe 4/4 101 a l'espera de fer un nou servei, pel tram en cremallera (agost 2011) La locomotora De 110 portarà el tren del Goldenpass fins a Interlaken (agost 2011)    

 Brienz 
 Anar a inici Zentralbahn
Tram Giswil-Meiringen 
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional