Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
 Trens de Catalunya > FGC > Cremallera de Núria > Estacions > Rialb
Rialb
FGC  Turisme i Muntanya
baixador amb parada facultativa


Mostra un mapa més gran

El petit baixador de Rialb (PK 4,264) està situat entre Ribes Vila i Queralbs a una altitud de 1.022 metres encara al tram d'adherència. És una instal·lació molt simple que disposa d'una andana de llargada per a una sola composició a l'esquerra de la via (mirant sentit Núria). Aquest baixador és de parada facultativa acordada amb el personal del tren.


Fotos
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Vista general del baixador de Rialb des de la carretera de Ribes a Queralbs (setembre 2006) Detall de la banderola amb el logo de FGC i el nom del baixador (novembre 2005) Una altra vista del baixador amb parada facultativa (setembre 2006) L'andana del baixador queda molt dissimulada amb coberta vegetal (setembre 2006)

L'automotor A11 acoblat a l'A10 sortint de Rialb amb el pas a nivell de la carretera de Ribes a Queralbs (setembre 2006) L'automotor A5 passa pel baixador de Rialb sense fer-hi parada (setembre 2006) Sortint cap a Ribes de Freser (setembre 2006) Tren especial amb la E1 fent parada a Rialb (novembre 2005)

direcció Ribes
Inici Estacions
direcció Núria
< Ribes Vila Queralbs >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional