Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > Xarxa de via ampla > 07.Línia Barcelona-Vic-Ripoll-Puigcerdà > Aigües de Ribes
xarxa de via ampla
07.Línia Barcelona-Vic-Ripoll-Puigcerdà
estació fora de servei

Mostra un mapa més gran
L'estació d'Aigües de Ribes (PK 10,9 de la línia Ripoll-Puigcerdà) és un baixador avui dia ja sense servei la principal funció del qual era donar servei a l'hotel Montagut, situat a molt curta distància i avui dia també tancat. El baixador està format per la via general i una andana a l'esquerra, mirant cap a Puigcerdà. En aquesta andana també hi ha l'edifici de viatgers que és del tipus unificat a la línia del transpirinenc Ripoll-Puigcerdà i que està totalment clausurat i tapiat. L'estació d'Aigües de Ribes sempre ha estat envoltada d'una aureola de misteri i fascinació i fins i tot ha aparegut a la tira còmica "Hotel Pánico" de "Superlópez".

Fotos de l'estació i proximitats
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Accés al baixador des de la N-152 i l'antic hotel Montagut, a través d'aquest pont sobre el riu Freser (maig 2006) Escalinata d'accés a les instal·lacions ferroviàries (maig 2006) Primera vista de l'imponent edifici de viatgers d'Aigües de Ribes (maig 2006) Vista a peu de via de l'estació d'Aigües de Ribes (maig 2006)

La 440-207 que va cap a Barcelona passant pel baixador (maig 2006) Cua de la mateixa composició, amb la 440-236 entre una frondosa vegetació (maig 2006) L'edifici de viatgers i el baixador vist ara pel costat Puigcerdà (maig 2006) Detall del nom de l'estació (maig 2006)

Façana a les vies del misteriós edifici (maig 2006) El traçat vist des de l'extrem de l'andana direcció Ribes (maig 2006) Unitat 447 que va a Ribes de Freser al pont de les Coves, entre Campdevànol i Aigües de Ribes (maig 2006) El mateix tren que va a Ribes entre la frondosa vegetació de la vall del riu Freser (maig 2006)

direcció Ripoll/Barcelona Índex Línia 07 direcció Puigcerdà
< Campdevànol Ribes de Freser >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional