Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > Xarxa de via ampla > 02.Línia Barcelona-Granollers-Girona-Figueres-Portbou > Bordils-Juià
xarxa de via ampla
02.Línia Barcelona-Granollers-Girona-Figueres-Portbou
codi estació: 79302

 
   


Mostra un mapa més gran
L'estació de Bordils-Juià (PK 218,2 de la línia Tarragona-Barcelona-Portbou) es situa al sud del nucli de Bordils i distanciat al nord del nucli urbà de Juià. El ferrocarril va arribar per primer cop a Bordils-Juià el 1877 amb l'entrada en servei del tram de Girona a Figueres. L'estació actualment és un baixador que disposa de les dues vies generals amb andanes laterals comunicades a través d'un pas a nivell. Actualment no existeix edifici de viatgers ni cap marquesina per aixoplugar els viatgers. Encara és possible veure la traça de les vies que havien format l'estació.

Fotos de l'estació
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Escales d'accés a l'estació des del nucli de Bordils (novembre 2006) Vista des de l'emplaçament on antigament hi havia l'edifici de viatgers (novembre 2006) Vies, andanes laterals i senyalètica de l'estació (novembre 2006) Extrem de les andanes del baixador costat Girona (novembre 2006)

Un Catalunya Exprés que va cap a Figueres acostant-se a l'estació (novembre 2006) El comboi passa a tota velocitat pel baixador sense fer-hi parada (novembre 2006) Sortint cap a Flaçà (novembre 2006) Vista des del pas a nivell entre andanes mirant cap a Figueres (novembre 2006)

A Bordils-Juià no hi ha edifici de viatgers (octubre 2004) Unitat 448 pujant ràpidament cap a Figueres (octubre 2004) Sortint del baixador (octubre 2004) Una altra vista del Catalunya Exprés (octubre 2004)

direcció Girona/Barcelona Índex Línia 02 direcció Figueres/Portbou
< Celrà Flaçà >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional