Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > Xarxa de via ampla > 02.Línia Barcelona-Granollers-Girona-Figueres-Portbou > Celrà
xarxa de via ampla
02.Línia Barcelona-Granollers-Girona-Figueres-Portbou
codi estació: 79301

 
   


Mostra un mapa més gran
L'estació de Celrà (PK 214,7 de la línia Tarragona-Barcelona-Portbou) es situa al nord del nucli urbà de la població, entre la vila i el polígon industrial, al costat de la carretera de Palamós. El tren va arribar per primer cop a Celrà el 1877 amb l'entrada en servei del tram de Girona a Figueres. L'estació actualment és un baixador que disposa de les dues vies generals amb andanes laterals comunicades a través d'un pas a nivell. L'edifici de viatgers es situa a la dreta de les vies, mirant sentit Portbou, i és d'una sola planta si bé avui dia roman tancat al públic. Completen les instal·lacions de Celrà l'antic moll de mercaderies i els espais que havien acollit més vies. De l'estació en sortia un ramal cap a l'important polígon industrial de Celrà.

Fotos de l'estació
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Edifici de viatgers de Celrà (novembre 2006) Discret però almenys existent panell d'informació amb els horaris (novembre 2006) Façana a les vies (novembre 2006) Pas a nivell entre andanes (novembre 2006)

La unitat 440-144 entra a Celrà en servei Ca2 Barcelona-Cervera (novembre 2006) El tren fent una breu parada a la via 1 de Celrà (novembre 2006) Una altra perspectiva del tren des de l'antiga via 4 de l'estació (novembre 2006) Sortint cap a Bordils-Juià (novembre 2006)

La 440-160 arribant a Celrà després de recórrer la llarga recta des de Flaçà (novembre 2006) El tren parat a la via 2 (novembre 2006) Seguint viatge cap a Barcelona Sants com a tren regional (novembre 2006) Sortint cap a Girona, la seva propera parada del trajecte (novembre 2006)

El teòric edifici de viatgers de Celrà (octubre 2004) Vista de l'edifici des de l'andana (octubre 2004) Edifici de mercaderies (octubre 2004) Vista general de les dues vies principals i les andanes (octubre 2004)

Catalunya Exprés aproximant-se a Celrà procedent de Figueres (octubre 2004) Passant per l'estació sense parada (octubre 2004) Sortint cap a Girona i Barcelona (octubre 2004) Corba i contracorba. A la dreta hi havia una via que anava a un ramal que servia a un polígon industrial (octubre 2004)

direcció Girona/Barcelona Índex Línia 02 direcció Figueres/Portbou
< Girona Bordils-Juià >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional