Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > Xarxa de via ampla > 06.Línia Tarragona-Salou-L'Ametlla-L'Aldea-Tortosa/Ulldecona > Camarles-Deltebre
xarxa de via ampla
06.Línia Tarragona-Salou-L'Ametlla-L'Aldea-Tortosa/Ulldecona
codi estació: 65403


Mostra un mapa més gran
L'estació de Camarles-Deltebre (PK 190,7 de la línia València-Tarragona) es situa a l'est del nucli urbà de Camarles. El tren va arribar a Camarles l'any 1865 amb la inauguració del tram de Tarragona a L'Aldea-Amposta. El 1995 l'estació modificava lleugerament el seu emplaçament  i es convertia en un baixador de la línia de velocitat alta del Corredor del Mediterrani. L'estació actual de Camarles-Deltebre compta amb les dues vies generals amb andanes laterals, enllaçades mitjançant un pas inferior al que s'accedeix per rampes. Les andanes disposen de dos refugis amb marquesina estandaritzats amb bancs. L'edifici de viatgers de l'antiga estació de Camarles es manté, situat a una desena de metres del traçat actual.

Fotos de l'estació
Bernat Borràs i Martí Tudela - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Antic edifici de viatgers de l'estació de Camarles (gener 2008) Unitat 470 procedent de Tortosa passant pel baixador de Camarles sense efectuar-hi parada (gener 2008) El tren sortint cap a L'Ampolla-El Perelló, Tarragona i Barcelona (gener 2008) Euromed servit amb material Talgo VII remolcat per una 252 en nous colors circula direcció Castelló i València a tota velocitat (gener 2008)

Accés al pas inferior des de l'andana de la via 1(desembre 2005) El pas inferior (desembre 2005) Accés al pas inferior des de l'andana de la via 2 i el nucli urbà (desembre 2005) El baixador vist des de l'extrem de l'andana de la via 2 pel costat Tarragona (desembre 2005)

La línia amb la característica catenària de velocitat alta (desembre 2005) Marquesina per refugiar els viatgers de les inclemències del temps (desembre 2005) Talgo Mare Nostrum procedent de Cartagena i amb destinació Montpellier passant pel baixador direcció França (desembre 2005) Cua del Talgo internacional (desembre 2005)

Edifici de viatgers de l'estació de La Granadella-Camarles, actualment situat lluny de les vies i sense servei (setembre 2004) Vista general de les andanes del baixador (setembre 2004) Detall de la línia groga, que no s'ha de traspassar ja que per aquí passen trens a gran velocitat (setembre 2004) Vista de l'estació des de l'altre costat (setembre 2004)

direcció L'Ametlla/Tarragona Índex Línia 06 direcció L'Aldea/Tortosa/Ulldecona
< L'Ampolla-El Perelló-Deltebre L'Aldea-Amposta >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional