Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > Xarxa de via ampla > 05.Línia Tarragona-Reus-Picamoixons-Montblanc-Les Borges-Lleida > La Riba
xarxa de via ampla
05.Línia Tarragona-Reus-Picamoixons-Montblanc-Les Borges-Lleida
codi estació: 73010


Mostra un mapa més gran
L'estació de La Riba (PK 66,5 de la línia Lleida-Tarragona) es va posar en servei l'any 1863 amb l'obertura de la línia entre Reus i Montblanc. L'estació es situa a l'est del nucli urbà, a la riba esquerra del riu Francolí. L'estació actual és un baixador d'instal·lacions molt senzilles, que només disposa de la via general amb una àmplia andana a l'esquerra, mirant sentit Lleida. En aquesta andana s'hi ubica una petita edificació que serveix com a aixopluc per als viatgers i disposa de serveis, si bé solen romandre tancats. L'estació disposa d'una zona d'aparcament de vehicles.

Fotos de l'estació i les seves proximitats
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
El modern i petit edifici per a viatgers i serveis de La Riba (octubre 2004) La 470-070 surt del baixador cap a Montblanc i Lleida (octubre 2004) Una altra vista del tren regional de la línia Ca4 (octubre 2004) La via mirant cap a Picamoixons, amb el semàfor indicador de direcció (octubre 2004)

Diverses vistes del regional Barcelona-Lleida des del mirador de La Riba, amb el pont de la LAV que creua el riu Francolí, la carretera i el ferrocarril convencional (novembre 2006) Talgo Miguel de Unamuno circulant per la zona del congost del Francolí (novembre 2006)

   
El Miguel de Unamuno, servit per material Talgo III vist des del mirador de la Riba circulant cap a Lleida (novembre 2006)    

direcció Picamoixons/Tarragona Índex Línia 05 direcció Montblanc/Lleida
< La Plana-Picamoixons Vilaverd >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional