Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > Xarxa de via ampla > 04.Línia Barcelona-Manresa-Cervera-Lleida-Almacelles > Sant Martí Sesgueioles
xarxa de via ampla
04.Línia Barcelona-Manresa-Cervera-Lleida-Almacelles
codi estació: 78502


Mostra un mapa més gran
L'estació de Sant Martí Sesgueioles (PK 262,4 de la línia Zaragoza-Lleida-Manresa-Barcelona) es situa a la part oest del nucli urbà de la població. El tren va arribar a Sant Martí el 1860 amb la posada en servei del tram de Manresa a Lleida. L'estació de fet és un baixador que disposa únicament de la via general amb andana a l'esquerra d'aquesta. mirant sentit Lleida. Hi ha un modest edifici de viatgers de dues plantes, actualment en estat ruinós, així com l'edificicació on hi havia hagut els lavabos, que presenta el mateix estat que l'edifici principal de viatgers.

Fotos de l'estació
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
L'abandonat edifici de viatgers de Sant Martí (octubre 2004) Façana del mateix edifici (octubre 2004) Vista des de l'andana (octubre 2004) El baixador té un caràcter ben rural (octubre 2004)

Conjunt d'edificacions en desús al baixador santmartinenc (octubre 2004) Tren procedent de Calaf arriba al baixador, en una bucòlica estampa (octubre 2004) El tren reempren la marxa en pocs instants (octubre 2004) Sortint cap a Sant Guim, Cervera, Tàrrega, Mollerussa i Lleida (octubre 2004)

direcció Manresa/Barcelona Índex Línia 04 direcció Cervera/Lleida/Almacelles
< Calaf Sant Guim de Freixenet >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional