Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > Xarxa de via ampla > 07.Línia Barcelona-Vic-Ripoll-Puigcerdà > Taradell - Mont-rodon
xarxa de via ampla
07.Línia Barcelona-Vic-Ripoll-Puigcerdà
estació fora de servei

Mostra un mapa més gran
El baixador de Taradell - Mont-rodon (PK 63,1 de la línia Barcelona-Vic-Ripoll) es situa al terme municipal de Taradell, si bé molt allunyat del nucli urbà d'aquesta població. Aquesta llarga distància és el què ha propiciat que des dels anys noranta del segle XX cap tren s'hi aturi. El baixador disposa encara de totes les seves instal·lacions en peu. Taradell-Mont-rodon està format per la via general amb una andana a la dreta (mirant cap a Vic) i un edifici de viatgers de dues plantes en aquesta mateixa andana. A més, també disposa de diverses edificacions auxiliars.

Fotos de l'estació
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Edifici de viatgers del baixador abandonat de Taradell-Mont-rodon (juliol 2006) Una altra vista del mateix edifici, des de l'andana pel costat Barcelona (juliol 2006) Interior de l'edifici, en relativament bon estat de conservació (juliol 2006) Façana al camp de l'edifici de viatgers. Realment no té aspecte d'estació (juliol 2006)

La plana de Vic des de la zona porxada de l'edifici de l'estació (juliol 2006) Unitat 440 reformada passant pel baixador de Taradell sense fer-hi parada (juliol 2006) Sortint cap a Vic i Ripoll (juliol 2006) Detall de la catenària, recentment renovada en aquesta zona (juliol 2006)

El baixador vist a peu de via venint des de Granollers (juliol 2006) Composició de 440 3+2 cotxes procedents de Ripoll i Puigcerdà passant pel baixador de Taradell-Mont-rodon (juliol 2006) Sortint cap a L'Hospitalet de Llobregat enmig de la plana d'Osona. La 440-237 de 2 cotxes actualment es troba a Santander (juliol 2006) Tren circulant sota una lluent catenària renovada recentment (juliol 2006)

direcció Barcelona Índex Línia 07 direcció Vic/Puigcerdà
< Balenyà-Tona-Seva Vic >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional