Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > Xarxa de via ampla > 04.Línia Barcelona-Manresa-Cervera-Lleida-Almacelles > Torrebonica
Horaris dels trens de Catalunya
xarxa de via ampla
04.Línia Barcelona-Manresa-Cervera-Lleida-Almacelles
estació fora de servei

Mostra Estacions adif RMB en un mapa més gran
El baixador de Torrebonica (PK 336,6 de la línia Zaragoza-Lleida-Manresa-Barcelona) es situa entre Terrassa i Sabadell al mig del camp i a prop de la casa coneguda com a Torrebonica. Tot i aparèixer en alguns mapes de rodalies, cap tren s'hi atura des de fa força anys. Aquest baixador consta de les dues vies generals amb andanes laterals i l'edifici de viatgers es situa a l'esquerra de les vies (mirant cap a Terrassa) i actualment s'usa com a vivenda. Els darrers anys en aquest baixador s'ha construit una nova sots-central elèctrica per alimentar la catenària.

Fotos de l'estació
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
L'edifici de viatgers del baixador sense servei de Torrebonica (desembre 2004) Vista general de l'antic baixador, amb la nova sots-central (desembre 2004) Dues 447 acoblades anant ràpidament cap a Terrassa (desembre 2004) Tren que ve de Manresa anant cap a Sabadell i Barcelona (juny 2004)

Circulant cap a Castellarnau (un altre baixador sense servei) i Sabadell Nord (desembre 2004) La unitat elèctrica 447-103 sortint de sota el pas superior per camins locals (desembre 2004) Antic edifici de viatgers de Torrebonica i tren de rodalies (desembre 2004) La unitat 447-167 entrant al baixador pel costat Terrassa a tota velocitat (desembre 2004)

direcció Barcelona Índex Línia 04 direcció Terrassa/Lleida/Almacelles
< Castellarnau Terrassa Est >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional