Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > Xarxa de via ampla > 08.Línia Barcelona-Vilanova-Sant Vicenç de Calders-Valls-Picamoixons > Vilabella
xarxa de via ampla
08.Línia Barcelona-Vilanova-Sant Vicenç de Calders-Valls-Picamoixons
codi estació: 76002


Mostra un mapa més gran
L'estació de Vilabella (PK 14,0 de la línia Picamoixons-Roda de Barà) es va posar en servei l'any 1883 amb l'obertura de la línia de Sant Vicenç de Calders a La Plana Picamoixons. L'estació es situa a 1,5km al sud-oest del nucli urbà i disposa d'una sola via amb andana a la dreta d'aquesta (mirant sentit Picamoixons). En aquesta andana s'hi ubica una petita edificació que serveix com a aixopluc per als viatgers i disposa de serveis, si bé solen romandre tancats. L'estació disposa d'una zona d'aparcament de vehicles.

Fotos de l'estació
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Petit edifici que acull una marquesina i uns lavabos, tot i que estan tancats permanentment (octubre 2004) Senyal indicant la presència d'un baixador (octubre 2004) El baixador de Vilabella des del cap de rail (octubre 2004) El petit edifici acull un banc per a viatgers (octubre 2004)

L'andana està en pèssimes condicions (octubre 2004) Unitat 440 reformada procedent de Sant Vicenç arriba al baixador (octubre 2004) La unitat 440-175 estacionada al baixador de Vilabella. Cap viatger va pujar/baixar del tren (octubre 2004) Sortint cap a Nulles-Bràfim. Des de Vilabella es veu la senyal anunciadora del següent baixador (octubre 2004)

direcció St.Vicenç de Calders/Barcelona Índex Línia 08 direcció Picamoixons
< Salomó Nulles-Bràfim >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional