Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L3 > Mundet Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Mundet

01

serveis de l'estació: Estació adaptada a PMR
   

Situació de l'estació Mundet a la línia L3 (mapa base: wefer.com)L'estació Mundet de la línia L3 del metro de Barcelona va inaugurar-se l'any 2001, amb la posada en servei del tram entre Montbau i Canyelles. Està situada sota el passeig de la Vall d'Hebron, entre l'avinguda de Can Marcet i el passeig dels Castanyers i disposa d'un vestíbul al costat Montbau. Aquest té accés des d'un ampli pas soterrat per a vianants que serveix per salvar la Ronda de Dalt. Aquest pas a la vegada té accés tant des del costat muntanya (davant del campus de la Universitat de Barcelona) mitjançant escales, escales mecàniques i ascensor com des del costat mar, el qual queda directament a nivell de carrer. El vestíbul disposa de màquines de venda de bitllets, taquilla i les portes de control d'accés a les andanes, a més d'un bar i de finestres al costat mar que li proporcionen il·luminació natural. Els trens circulen per un nivell inferior format per dues vies amb andana central d'un centenar de metres de longitud. Per accedir del vestíbul a l'andana hi ha escala, dues escales mecàniques i un ascensor. A l'altre extrem de l'andana hi ha una sortida d'emergència. L'estació ha estat dissenyada per Ventura Valcarce.

 Fotos

Pas soterrat per salvar la Ronda de Dalt (maig 2005)

Vestíbul de Mundet (maig 2005) Una altra vista de les barreres tarifàries tarifàries (maig 2005) Escales que baixen del vestíbul a l'andana (maig 2005)
       
Aquest ascensor enllaça el vestíbul i l'andana. Observeu la il·luminació natural de la instal·lació (maig 2005) En aquest foto es poden observar clarament els dos nivells de l'estació (maig 2005) L' extrem de l'andana del costat Montbau (maig 2005) Un tren amb peculiar decoració estacionat a la via 1 de l'estació de Mundet (abril 2005)
       
Unitat 2012 fent parada a la via 2 de l'estació barcelonina (abril 2005) La 3032 tancant portes per sortir cap a Zona Universitària (maig 2005) El túnel direcció Montbau (maig 2005) Unitat 3000 amb número de servei 308 a la via 1 de Mundet (maig 2005)
       
Tren entrant a Mundet circulant direcció Canyelles (maig 2005) A la via 2 hi ha una gran pantalla de canalmetro (maig 2005) Vista de l'estació des de l'andana central (abril 2005) L'andana central, amb un tren a la dreta que va a Canyelles (maig 2005)
       
Indicadors de l'estació i paret decorativa (maig 2005) Tren a la via 2 passant sense fer parada per Mundet (maig 2005) Portes de sortida d'emergència a l'extrem de l'andana costat Valldaura (maig 2005) Cap de la 3009 llest per sortir cap a Canyelles (maig 2005)

direcció Zona Universitària

Índex Línia L3

direcció Trinitat Nova

< Montbau

Valldaura >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs