Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L3 > Penitents Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Penitents

01

serveis de l'estació: Estació adaptada a PMR
   

Situació de l'estació Penitents a la línia L3 (mapa base: wefer.com)L'estació Penitents de la línia L3 del metro de Barcelona va inaugurar-se l'any 1985, amb l'entrada en servei del tram entre Lesseps i Montbau. Està situada sota l'avinguda de l'Hospital Militar, entre els carrers Gòlgota i Anna Piferrer. Té un sol vestíbul pel costat Vallcarca de l'estació i disposa de dos accessos, des de l'avinguda de l'Hospital Militar i des del carrer Anna Piferrer. De l'ampli vestíbul en surten dos trams d'escales i escales mecàniques que baixen fins a un nivell intermig que actua a mode de distribuidor a les andanes. Els metros circulen pel nivell més profund, format per dues vies amb andanes laterals de 96 metres de longitud. L'enllaç entre el distribuidor i les andanes es realitza mitjançant escales i escales mecàniques.

 Fotos

El vestíbul de Penitents (maig 2005)

Els trams d'escales que baixen fins al nivell intermig (maig 2005) Vestíbul intermig amb indicadors de direcció dels trens (maig 2005) Baixant cap a la via 1, vista d'una unitat 3000 parant a Penitents (maig 2005)
       
Vista general de l'estació des del costat Vallcarca (maig 2005) Unitat 3000 en servei 312 (maig 2005) El túnel cap a Vallcarca (maig 2005) El túnel cap a Vall d'Hebron (maig 2005)
       
Metro direcció Canyelles entrant a Penitents (maig 2005) Cap d'un tren a la via 1 (maig 2005) El rètol indicador del nom de l'estació (maig 2005) Unitat de la sèrie 3000 estacionada a la via 2 (maig 2005)

direcció Zona Universitària

Índex Línia L3

direcció Trinitat Nova

< Vallcarca

Vall d'Hebron >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs