Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L3 > Poble Sec Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Poble Sec

01

serveis de l'estació: Estació no adaptada a PMR
   

Situació de l'estació Poble Sec a la línia L3 (mapa base: wefer.com)L'estació Poble Sec de la línia L3 del metro de Barcelona va posar-se en servei el 1975, amb l'obertura del tram entre Paral·lel i Sants Estació. La parada està situada sota l'avinguda Paral·lel, entre els carrers Manso i Parlament. Hi ha un vestíbul a cada extrem de l'estació. El primer d'ells, està situat al costat Espanya i disposa de dos accessos, des del carrer Manso i des del carrer Teodor Bonaplata. Aquests dos accessos s'uneixen en un sol vestíbul, des del qual s'accedeix a les andanes mitjançant escales i escales mecàniques. A l'altre extrem de l'estació, al costat Paral·lel, hi ha un vestíbul amb un sol accés des de Parlament, vestíbul des del qual s'accedeix a les andanes també mitjançant escales i escales mecàniques. Els trens circulen per un nivell inferior, format per dues vies amb andanes laterals de 94 metres de llarg. Les dues vies estan separades per un mur (túnel doble), donant lloc a una estació de les anomenades amb doble volta.

 Fotos

Vestíbul amb accessos des de Manso i Teodor Bonaplata (maig 2005)

Indicadors de direcció dels trens per seleccionar l'andana (maig 2005) Vista del distribuidor annex al vestíbul (maig 2005) Unitat 3000 fent parada a Poble Sec (maig 2005)
       
Un tren vist per un petit forat al mur que separa les vies (maig 2005) Nau de la via 1 (maig 2005) Termòmetre de la línia L3 col·locat al costat de la via (maig 2005) Tren que ve de Zona Universitària entrant a la via 1 (maig 2005)
       
Sortint cap a Canyelles (maig 2005) Escales d'enllaç amb el vestíbul del costat Paral·lel (maig 2005) Vestíbul del costat Paral·lel amb accés des del carrer Parlament (maig 2005) Escales d'enllaç del vestíbul est amb l'andana de la via 2 (maig 2005)
       
www.trenscat.com
Nau de la via 2 (maig 2005) Rètols de Poble Sec i accés a l'andana des del vestíbul oest (maig 2005) Un metro que ve de Canyelles parant a Poble Sec (maig 2005)

direcció Zona Universitària

Índex Línia L3

direcció Trinitat Nova

< Espanya

Paral·lel >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs