Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
 Trens de Catalunya > TMB > Tramvia Blau > Pl.Kennedy
Plaça Kennedy/Av.Tibidabo

correspondència: Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya FGC L7 Pl.Catalunya - Av.Tibidabo

Situació de la parada de la Pl.Kennedy a la línia del Tramvia Blau (foto: ICC) La parada de Pl.Kennedy/Avinguda Tibidabo és la primera de la línia del Tramvia Blau i es situa just a l'inici de l'Avinguda Tibidabo, al seu costat dret. Com que és l'estació final disposa d'una sola via amb andana lateral al costat dret (de fet és la mateixa vorera del carrer ampliada). Hi ha una marquesina per protegir els viatgers, així com també diversos bancs. A la sortida de la parada hi ha una agulla talonable a partir de la qual s'inicia la doble via i els rails es desplacen cap al centre de la calçada. Completen les instal·lacions de la parada un topall al final de la línia per tal d'evitar possibles incidents. Molt a prop de la parada, a la mateixa plaça Kennedy (que queda just abans de l'inici de l'Avinguda) hi ha l'estació de FGC d'Avinguda Tibidabo, a la qual arriba la línia L7 des de Plaça Catalunya.

Fotos de la parada i les seves proximitats
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor

La parada de la Pl.Kennedy vista pel costat mar (maig 2006) La parada vista aquest cop des del costat muntanya (maig 2006) Tramvia 6 baixant lentament per l'avinguda Tibidabo (maig 2006) Canviant de costat de la calçada per arribar a la parada (maig 2006)

Sortida de l'estació d'Avinguda Tibidabo dels FGC (juliol 2004) Topall de final de línia (juliol 2004) El tramvia 8 a la parada de la Pl.Kennedy (juliol 2004) Vista més lateral del mateix tramvia (juliol 2004)

El tramvia 8 llest per iniciar la marxa cap a la Pl.Dr.Andreu (juliol 2004) Cua del tramvia iniciant l'ascens cap a la Pl.del Doctor Andreu (juliol 2004) Tramvia 10 a l'agulla que hi ha a la sortida de la parada (juliol 2004) Gira del trole de manera totalment manual a cada extrem (juliol 2004)

 

Índex Tramvia Blau

direcció Pl.Doctor Andreu

 

Román Macaya/Josep Mª Florensa >

Pàgina inicial trenscat.cat

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.cat sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs