Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > Alta velocitat > AV21.Línia Aragó-Lleida-Barcelona > Bif.Torres de Sanuí a Lleida Pirineus
Horaris dels trens de Catalunya
AV21.Línia d'alta velocitat Aragó - Lleida - Barcelona
Bif.Torres de Sanuí a Lleida Pirineus
PK 434,6 - 442,1
El ramal d'accés a Lleida s'inicia a la bifuració de les Torres de Sanui (PK 434,6) i discorre en via única en paral·lel amb la línia convencional de Lleida a Zaragoza per Montsó, creuant la ciutat de Lleida per un túnel urbà sota el passeig Onze de Setembre. A la sortida del túnel s'entra a l'estació de Lleida-Pirineus (PK 442,1).
FOTOS
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
AVE sèrie 100 quan circulava per la LAV de Madrid a Lleida, sortint de la línia general per entrar cap a Lleida-Pirineus a la bifurcació de Les Torres de Sanuí (setembre 2004) Tram en via única amb un tren AVE de la sèrie 100 circulant cap a Lleida paral·lel a la línia convencional de Lleida a Zaragoza per Montsó (setembre 2004)  El Talgo XXI de l'anomenat aleshores GIF en un viatge de proves sortint de la ciutat de Lleida i circulant cap a Zaragoza (setembre 2004)  La bifurcació de Les Torres de Sanuí, d'on en surt la línia en via única cap a Lleida-Pirineus i segueix la doble via general cap al by-pass de Lleida (setembre 2004) 

     
El Talgo Altaria Triana circulant per la LAV i en paral·lel a la línia convencional (setembre 2004)       

direcció Zaragoza i Madrid Índex Línia AV21 direcció Lleida/Barcelona
< Aragó a Bif.Torres de Sanuí Lleida-Pirineus >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional