Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > Alta velocitat > AV21.Línia Aragó-Lleida-Barcelona > Lleida Pirineus a Bif.Artesa
Horaris dels trens de Catalunya
AV21.Línia d'alta velocitat Aragó - Lleida - Barcelona
Lleida Pirineus a Bif.Artesa
PK 442,1- 450,1
El traçat passada l'estació de Lleida-Pirineus (PK 442,1) segueix creuant el riu Segre pel pont que ja hi havia de les línies convencionals de Lleida a la Pobla de Segur, Manresa i Tarragona. La LAV gira cap al sud, en paral·lel amb la línia convencional de Lleida a Tarragona. La via passa pel costat de l'antic intercanviador d'ample de la Bordeta actualment fora de servei (PK 444,6) i ben aviat es desdobla la via. A la bifurcació Artesa (PK 450,1) el ramal s'incorpora a la línia general, mitjançant un salt de moltó.
FOTOS
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Vista de la via d'ample internacional just a l'altre costat del pont sobre el riu Segre, amb la curiosa senyalització (octubre 2006)  Inici de la zona de l'intercanviador de Lleida, actualment ja desmantellat, apte només per a trens Talgo (octubre 2006)  Les instal·lacions de l'intercanviador amb el rellotge de GIF, ara adif (setembre 2004)  Vista general de l'intercanviador de Lleida (setembre 2004) 

Locomotora 252 "Altaria" al topall de la via d'ample ibèric (setembre 2004)  Un Talgo VII passant lentament per l'intercanviador (setembre 2004)  Un talgo Altaria ja en ample internacional surt cap a l'estació de Lleida (setembre 2004) L'intercanviador de Lleida vist pel costat de les vies d'ample internacional (octubre 2006)

 
L'intercanviador de Lleida vista ara pel costat de les vies d'ample ibèric (octubre 2006) En primer terme la via general de la LAV Lleida-Tarragona i al fons la via d'ample ibèric de l'intercanviador d'ample (octubre 2006)  Complex creuament de la via d'ample ibèric, electrificada 3000V cc amb la d'ample UIC electrificada a 25 KV ca (octubre 2006)   

direcció Lleida/Zaragoza i Madrid Índex Línia AV21 direcció Barcelona
< Lleida Pirineus Bif.Artesa a PAET l'Espluga >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional