Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > Alta velocitat > AV22.Línia Barcelona-Girona-Figueres > Barcelona Sagrera a Bifurcació Mollet
Horaris dels trens de Catalunya
AV22.Línia d'alta velocitat Barcelona - Girona - Figueres
Barcelona Sagrera a Bifurcació Mollet
PK 621,6 - 639,0

Mostra 22.LAV Barcelona-Girona-Figueres en un mapa més gran
La sortida del tram d'obres de la futura estació de la Sagrera es fa per la bifurcació de Sant Andreu Comtal i el túnel posterior de 1.525 metres, on cadascuna de les dues vies discorre de manera separada en paral·lel amb la línia convencional de Granollers. La sortida del túnel es fa al pont de la Maquinista, entre els tallers de Sant Andreu d'automotors i els de Talgo. La línia salva el nus de la Trinitat viari sempre en paral·lel amb la línia convencional per iniciar una rampa de 30 mil·lèsimes per baixar cap al túnel de Montcada, de 3.995 metres de llarg. A la sortida del túnel el tren s'encaixa entre l'autopista C-32 i el riu Besòs fins arribar a la bifurcació de Mollet, on s'incorporen les vies des de la línia d'ample mixt (ibèric i internacional) del Port i Castellbisbal.
FOTOS
Aleix Cortés i Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
   
Un tren de la sèrie 103 el primer dia de circulació comercial vist des del pont de la Maquinista, al barri de Sant Andreu de Barcelona (gener 2013) AVE de la sèrie 103, Velaro, circulant en proves per la zona de La Llagosta (desembre 2012)    

direcció Barcelona Sants Índex Línia AV22 direcció Figueres
< Barcelona Sagrera Bif.Mollet a PAET Riells >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional