Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > Xarxa de via ampla > 04.Línia Barcelona-Manresa-Cervera-Lleida-Almacelles > Els Comtals
Horaris dels trens de Catalunya
xarxa de via ampla
04.Línia Barcelona-Manresa-Cervera-Lleida-Almacelles
estació fora de servei

Mostra Estacions adif Comarques Centrals en un mapa més gran
El baixador de Els Comtals (o Els Comdals) (PK 305,0 de la línia Zaragoza-Lleida-Manresa-Barcelona) es va posar en servei per tal de servei bàsicament a les factories de la zona. El poc ús d'aquestes instal·lacions, donat que els viatgers potencialment servits tampoc eren en nombre gaire elevat va provocar que els anys noranta del segle XX es clausurés, si bé les instal·lacions encara estan en peu. El baixador estava format per dues vies amb andanes laterals i un edifici de viatgers d'una sola planta a la dreta de les vies (mirant cap a Lleida). L'enllaç entre andanes es realitzava mitjançant un pas a nivell.

Fotos de l'estació
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
L'edifici de viatgers que servia a l'antic baixador (febrer 2005) Encara queden restes del pas entre andanes (febrer 2005) Doble d'unitats 447 circulant direcció Terrassa i Barcelona (febrer 2005) El tren deixant enrera l'antic baixador (febrer 2005)

direcció Terrassa/Barcelona Índex Línia 04 direcció Manresa/Lleida/Almacelles
< Castellgalí Manresa >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional