Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > Xarxa de via ampla > Rodalies de Catalunya > Servei de rodalia del Camp de Tarragona
Horaris dels trens de Catalunya
xarxa de via ampla
 
Servei de rodalia del Camp de Tarragona
   
El servei de rodalia del Camp de Tarragona de Rodalies de Catalunya es va posar en servei en una primera fase el 20 de març de 2014. En aquesta primera fase en realitat el servei de rodalia actua com a reforç dels serveis regionals que ja circulen per tot l'àmbit. La primera fase del servei de rodalia del Camp de Tarragona suposava la posada en marxa de dues línies, la RT1 Tarragona-Reus i la RT2 L'Arboç-Cambrils. El 20 de juny de 2014 es prolongaven els serveis RT2 entre Cambrils i L'Hospitalet de l'Infant, amb parada a Mont-roig del Camp. El juny de 2016 es va modificar de nou la línia RT2, degut a l'afectació de l'enclavament de Mont-roig del Camp, finalitzant bona part dels serveis a Salou enlloc de Cambrils o l'Hospitalet de l'Infant. El 13 de gener de 2020 es modificava la línia RT2, escurçant-la a Port Aventura i suprimint el trajecte més al sud, degut a l'entrada en servei de la variant entre Vandellòs i Vila-seca i el desmantellament de la línia entre Port Aventura i l'Hospitalet de l'Infant. Entre Reus i Tarragona sumant els serveis de rodalia i regionals s'assoleixen els 55 trens diaris, amb un tren cada 30 minuts a les hores punta del matí. El servei entre l'Arboç i Port Aventura suposen 5 serveis en cada sentit en un trajecte que fins  el 2014 no tenia connexió directa, ja que sempre calia fer transbordament a Sant Vicenç de Calders. La xarxa de dues línies del servei de rodalia del Camp de Tarragona (RT1 i RT2), suposen una longitud total de 64,6 km de xarxa i 9 estacions.

Seleccioneu una estació o línia al següent mapa de la xarxa del servei de rodalia del Camp de Tarragona de Rodalies de Catalunya:
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional