Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L1 > Av.Carrilet Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Avinguda Carrilet

01

correspondències: L8 Pl.Espanya - Molí Nou S3 Barcelona Pl.Espanya - Can Ros S4 Barcelona - Olesa de Montserrat S8 Barcelona - Martorell S9 Barcelona Pl.Espanya - Quatre Camins R5 Barcelona - Manresa R50 Barcelona Pl.Espanya - Manresa Baixador (semidirecte) R6 Barcelona - Igualada R60 Barcelona Pl.Espanya - Igualada (semidirecte)
 
serveis de l'estació: Estació adaptada a PMR

Situació de l'estació Av.Carrilet a la línia L1 (mapa base: wefer.com)L'estació d'Avinguda Carrilet de la línia L1 del metro de Barcelona va entrar en servei l'any 1987, quan la línia es va prolongar des de l'estació de Torrassa. L'estació està situada sota la Rambla de la Marina, al terme municipal de L'Hospitalet de Llobregat, entre l'avinguda Carrilet i el carrer Prat de la Riba. L'estació disposa de dues vies amb andanes laterals de 96 metres de llarg. El vestíbul del costat oest està situat al mateix nivell de l'andana de la via 2 (direcció Hospital de Bellvitge), com a prolongació d'aquesta. Aquest vestíbul comunica directament i al mateix nivell amb el vestíbul de l'estació de L'Hospitalet-Av.Carrilet dels FGC. Des del vestíbul oest i per comunicar amb l'andana de la via 1 (direcció Fondo) hi ha un pas inferior, dotat d'escala mecànica pel costat de la via 1. L'altre vestíbul està situat a l'altre extrem de l'estació, al costat est, a un nivell superior i disposa d'un sol accés.

 Fotos

El vestíbul oest de l'estació. Es pot observar el pas soterrat que porta a l'andana direcció Fondo (abril 2005)

Vista general d'Avinguda Carrilet des del costat Hospital de Bellvitge (abril 2005) Una altra vista de l'estació des de l'altre extrem (abril 2005) Vista de l'andana de la via 2 (abril 2005)
       
Rètols indicadors de l'estació i viatgers esperant el proper metro (abril 2005) Unitat 4000 aturada a la via 1, per seguir viatge cap a Fondo (abril 2005) Sortida cap al vestíbul est (abril 2005) Creuament de trens de la sèrie 4000 a Av.Carrilet (abril 2005)

direcció Hospital de Bellvitge

Índex Línia L1

direcció Fondo

< Bellvitge

Rbla.Just Oliveras >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs