Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L2 > Clot Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Clot

01

correspondència amb línies de metro TMB: L1
altres correspondències:
serveis de l'estació: Estació adaptada a PMR

Situació de l'estació Clot a la línia L2 (mapa base: wefer.com)L'estació Clot de la línia L2 del metro de Barcelona va entrar en servei l'any 1997, amb l'obertura del tram entre Sagrada Família i La Pau. L'estació està al subsòl del carrer València, als voltants de la zona de l'avinguda Meridiana i per sota l'estació de la línia L1 i del túnel de la línia de via ampla. L'estació compta amb un vestíbul al costat Encants amb un accés des del carrer Sibelius en el qual hi ha ascensor. Des d'aquest vestíbul mitjançant una primera sèrie d'escales i escales mecàniques s'arriba a un distribuidor cap a les dues vies amb andanes laterals, separades per un mur central per suportar el pes de les altres línies ferroviàries, que hi ha al nivell més profund de l'estació. L'enllaç es realitza mitjançant ascensor directe des del vestíbul i també mitjançant un altre tram d'escales i escales mecàniques. A més d'aquest vestíbul, al costat Bac de Roda hi ha una sèrie de passadissos i escales que duen a l'estació i al vestíbul est de la línia L1. Completen les instal·lacions un enllaç directe entre el centre de l'andana direcció Paral·lel i el vestíbul est de la L1 i un altre enllaç directe des del centre de l'andana direcció Pep Ventura amb el centre de l'andana direcció Hospital de Bellvitge. L'enllaç fins a l'estació de renfe-adif de El Clot-Aragó s'ha de fer a través de l'andana de la línia L1.

 Fotos

El vestíbul de Sibelius (maig 2005)

Primer tram d'escales per baixar fins al distribuidor a les andanes (maig 2005) Nau de la via 1, la que va direcció Pep Ventura (maig 2005) La unitat 2004 fent parada a Clot, abans de proseguir el seu viatge (maig 2005)
       
Tren amb les portes obertes. El següent en 3 minuts 41 segons (maig 2005) La nau de la via 1 vista des del costat Bac de Roda (maig 2005) La 2153 estacionada a Clot (maig 2005) Tren llest per sortir (maig 2005)
       
Enllaços de la línia L2 cap a la línia L1 (maig 2005) La nau de la via 2 (maig 2005) Escales i escales mecàniques per accedir a l'andana direcció Paral·lel pel costat Bac de Roda (maig 2005) Encreuament de trens al túnel mirant cap a Bac de Roda (maig 2005)
       
Tren en número de servei 201 estacionat a Clot abans de seguir cap a Paral·lel (maig 2005) Nau de la via 2 (maig 2005) Enllaç directe des del centre de l'andana de la via direcció Paral·lel al vestíbul de la línia L1 (maig 2005) Un metro que ve de Pep Ventura i va cap a Paral·lel arribant a Clot (maig 2005)

direcció Paral·lel

Índex Línia L2

direcció Badalona Pompeu Fabra

< Encants

Bac de Roda >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs