Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L3 > Vallcarca Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Vallcarca

01

serveis de l'estació: Estació no adaptada a PMR
   

Situació de l'estació Vallcarca a la línia L3 (mapa base: wefer.com)L'estació Vallcarca de la línia L3 del metro de Barcelona va obrir-se l'any 1985, amb l'entrada en servei del tram entre Lesseps i Montbau. Està situada sota l'avinguda de l'Hospital Militar, entre el carrer de l'Argentera i el pont de Vallcarca i té dos accessos, des de l'avinguda República Argentina i des del carrer Gomis cantonada amb Hospital Militar. Aquests accessos s'uneixen en un vestíbul situat al costat Lesseps de l'estació, dotat de taquilles, torniquets de control d'accés a les andanes i establiments comercials. Els trens circulen per un nivell inferior format per dues vies amb andanes laterals de 93 metres de llarg. L'enllaç entre el vestíbul i les andanes es realitza mitjançant escales i escales mecàniques.

 Fotos

Vestíbul de l'estació (maig 2005)

El vestíbul un cop superades les barreres tarifàries (maig 2005) Tren que ve de Zona Universitària entrant a Vallcarca (maig 2005) Sortint cap a Canyelles, amb vistós llum de cua d'una unitat 3000 (maig 2005)
       
3072 parada a la via 2 (maig 2005) Tren sortint cap a Zona Universitària (maig 2005) A Vallcarca encara queda un punt de parada antic per a unitats de 4 cotxes en lloc de 5 (maig 2005) Llarg banc d'espera i senyalètica de l'estació (maig 2005)
       
L'estació des del costat Penintents, amb un tren entrant (maig 2005) Portes obertes a la via 1 (maig 2005) El mòdul estàndard amb plànols, informació i intèrfon no falla (maig 2005) Tren amb vistosa publicitat fent parada a la via 2 de Vallcarca (maig 2005)

direcció Zona Universitària

Índex Línia L3

direcció Trinitat Nova

< Lesseps

Penitents >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs