Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L3 > Vall d'Hebron Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Vall d'Hebron

01

correspondència amb línies de metro TMB: L5 Cornellà Centre - Vall d'Hebron  
 
serveis de l'estació: Estació adaptada a PMR

Situació de l'estació Vall d'Hebron a la línia L3 (mapa base: wefer.com)L'estació Vall d'Hebron de la línia L3 del metro de Barcelona va inaugurar-se l'any 1985, amb l'entrada en servei del tram entre Lesseps i Montbau. Està situada sota el passeig de la Vall d'Hebron, entre l'avinguda Jordà i el Camí de la Granja. Té dos accessos des del passeig de la Vall d'Hebron i des de l'avinguda Jordà que conflueixen en un sol vestíbul situat al costat Penitents, que disposa de taquilles, màquines automàtiques de venda de bitllets, les portes de control d'accés a les andanes i diversos establiments comercials. Els trens circulen per un nivell inferior, format per dues vies amb andanes laterals de 95 metres de llarg. L'enllaç entre el vestíbul i les andanes es realitza mitjançant escales i escales mecàniques. Al costat mar i en paral·lel a l'estació hi ha les cotxeres i tallers de Sant Genís que serveix als trens de la L3. L'enllaç entre les cotxeres i les vies generals es realitza per una via d'enllaç entre Penitents i Vall d'Hebron i per una altra via d'enllaç entre Vall d'Hebron i Montbau.

 Fotos

El vestíbul de Vall d'Hebron (maig 2005)

El vestíbul un cop passades les barreres tarifàries (maig 2005) L'estació des de l'andana de la via 1 costat Penitents (maig 2005) Unitat 2000 en servei 316 fent parada a Vall d'Hebron (maig 2005)
       
Creuament de trens (maig 2005) Tren sortint cap a Zona Universitària (maig 2005) Metro que ve de Zona Universitària entrant a l'estació (maig 2005) Unitat 2000 llesta per sortir cap a Canyelles (maig 2005)
       
Un tren vist des de l'andana de la via 1 (maig 2005) Senyalització de l'estació (maig 2005) Túnel cap a Montbau (maig 2005) Entrant a Vall d'Hebron (maig 2005)

direcció Zona Universitària

Índex Línia L3

direcció Trinitat Nova

< Penitents

Montbau >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs