Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L4 > Barceloneta Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Barceloneta

01

altres correspondències:
 
serveis de l'estació: Estació adaptada a PMR

Situació de l'estació Barceloneta a la línia L4 (mapa base: wefer.com)L'estació Barceloneta de la línia L4 del metro de Barcelona va posar-se en servei l'any 1976, amb l'entrada en servei del tram de línia des de Correus (antiga estació avui sense servei entre Jaume I i Barceloneta). La parada està situada sota el carrer Doctor Aiguader, a la seva confluència amb el passeig Joan de Borbó, just al costat de la Ronda Litoral. Té un sol vestíbul situat al costat Ciutadella de l'estació el qual actualment només té un accés des del carrer Doctor Aiguader. El vestíbul diposa de despatx per al cap d'estació, màquines de venda de bitllets i els torniquets de control d'accés a les andanes. Els trens circulen per un nivell inferior format per dues vies amb andanes laterals de 92 metres de longitud. L'enllaç entre el vestíbul i les andanes es fa mitjançant escalinates i escales mecàniques. Bastant a prop de la parada Barceloneta del metro hi ha l'Estació de França de la xarxa de via ampla, tot i que no hi ha cap accés directe que enllaci el metro amb l'estació ferroviària.

 Fotos

El vestíbul de l'estació (juny 2005)

Una altra vista del vestíbul, un cop superades les barreres (juny 2005) Un comboi de la L4 vist des del nivell del vestíbul (juny 2005) Tren estacionat a la via 2, abans de sortir cap a La Pau (juny 2005)
       
Cap de la unitat 1114 (juny 2005) Enllaços entre el vestíbul i les andanes de Barceloneta (juny 2005) Vista general de la parada des del costat Ciutadella (juny 2005) Mòdul estàndard amb plànols, informació i intèrfon (juny 2005)
       
Un metro sortint cap a Ciutadella i La Pau (juny 2005) Detall del termòmetre de la línia i de la decoració de Barceloneta (juny 2005) Cap d'una unitat 1100 que va a Trinitat Nova (juny 2005) Un tren s'acosta a Barceloneta a través del túnel (juny 2005)

direcció Trinitat Nova

Índex Línia L4

direcció La Pau

< Jaume I

Ciutadella | Vila Olímpica >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs