Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L4 > Ciutadella | Vila Olímpica Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Ciutadella

Vila Olímpica

01

correspondència: TRAM T4 Ciutadella|Vila Olímpica - Estació de Sant Adrià
 
serveis de l'estació: Estació adaptada a PMR

Situació de l'estació Ciutadella | Vila Olímpica a la línia L4 (mapa base: wefer.com)L'estació Ciutadella | Vila Olímpica de la línia L4 del metro de Barcelona va posar-se en servei l'any 1977, amb la prolongació de la línia de Barceloneta a Selva de Mar. La parada està situada sota el parc Carles I i té un sol vestíbul situat al costat Bogatell. Aquest vestíbul, que disposa d'accessos des de l'avinguda Icària i el carrer Trias Fargas, té despatx per al cap d'estació, màquines de venda de bitllets i els torniquets de control d'accés a les andanes. Els trens circulen per un nivell inferior format per dues vies amb andanes laterals de 91 metres de longitud. L'enllaç entre el vestíbul i les andanes es fa mitjançant escalinates i escales mecàniques. L'estació de Ciutadella | Vila Olímpica va estar tancada entre 1991 i 1992 per tal de fer obres relacionades amb els Jocs Olímpics, on el més important que es va realitzar va ser canviar la llosa superior per una altra de més resistent ja que a sobre s'hi van col·locar noves vies mortes de l'estació de França de la xarxa de via ampla.

 Fotos

El vestíbul de l'estació (juny 2005)

Just passades les barreres tarifàries s'ha d'escolloir andana (juny 2005) Tren de la L4 en servei 406 que va La Pau vist des del vestíbul (juny 2005) Enllaços entre vestíbul i andanes de Ciutadella | Vila Olímpica (juny 2005)
       
Un tren estacionat a la via 1 vist des de l'andana de la via 2 (juny 2005) Sortint cap a Barceloneta i Trinitat Nova (juny 2005) Mòdul estàndard amb plànols, informació i intèrfon (juny 2005) Vista general de la parada des del costat Barceloneta (juny 2005)
       
Un tren fent parada a Ciutadella abans de seguir cap a La Pau (juny 2005) Unitat 1100 fent la seva sortida de Ciutadella cap a Trinitat Nova (juny 2005) Detall de la senyalètica, on s'indica entre altres l'enllaç amb el TRAM (juny 2005) L'estació vista des de l'andana de la via 1, costat Bogatell (juny 2005)

direcció Trinitat Nova

Índex Línia L4

direcció La Pau

< Barceloneta

Bogatell >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs