Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L11 > Can Cuiàs Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Can Cuiàs

01

serveis de l'estació: Estació adaptada a PMR Estació amb cobertura de telèfon mòbil
   

Situació de l'estació Can Cuiàs a la línia L11 (mapa base: wefer.com)L'estació Can Cuiàs de la línia L11 del metro de Barcelona es va posar en servei l'any 2003, amb la posada en servei de la L11 de Trinitat Nova a Can Cuiàs. La parada és subterrània i està situada al terme municipal de Montcada i Reixac. Està estructurada en tres nivells: els dos superiors són vestíbuls i l'inferior és on hi ha les vies. El nivell més alt és un vestíbul amb accés a peu pla des del carrer Circumval·lació. Aquest vestíbul disposa de màquines de venda de bitllets (MAEs) i de portes de control d'accés (BTs). A un nivell per sota hi ha un altre vestíbul, aquest amb accés des del carrer de Les Fustes. En aquest vestíbul a més de les MAEs i les BTs hi ha un centre de control.  Pel nivell més profund circulen els trens. Aquest nivell està format per dues vies amb andanes laterals de longitud per a dos cotxes, tot i que només s'usa la via del costat oest. L'altra via és per estacionar trens de reserva i de fet no disposa de cap accés obert al públic. Per enllaçar els tres nivells hi ha dos ascensors i una escalinata.

 Fotos

Vestíbul superior, amb accés des del carrer Circumval·lació (maig 2005)

El vestíbul inferior (maig 2005) Una altra vista del vestíbul inferior un cop superades les BTs (maig 2005) Ascensors i una escalinata són els nexes d'unió dels nivells (maig 2005)
       
Arribada al nivell andana mitjançant ascensors i escalinates (maig 2005) Un tren finalitzant el curt recorregut de la L11 a Can Cuiàs (maig 2005) La unitat 505-506 estacionada a Can Cuiàs (maig 2005) Detall del curt comboi de metro a l'estació montcadenca (maig 2005)
       
L'estació vista des del costat Trinitat Nova. L'andana de la via 2 no té accés obert al públic (maig 2005) Detall de la senyalètica de l'estació de la línia L11 (maig 2005) Un metro vist des de Can Cuiàs fent parada a Ciutat Meridiana. Les dues estacions estan molt a prop (maig 2005) Final del túnel de la L11, uns pocs metres finalitzades les andanes de l'estació de Can Cuiàs (maig 2005)

direcció Trinitat Nova

Índex Línia L11

 

< Ciutat Meridiana

 

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs