Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
 Trens de Catalunya > TMB > Tramvia Blau > Font del Racó/Carrer número 15
Font del Racó/Carrer número 15

Situació de les parades Font del Racó i Carrer número 15 a la línia del Tramvia Blau (foto: ICC) El conjunt de parades de Lluís Muntades i Adrià Margarit són realment la mateixa parada (tot i dur noms diferents) la primera per al sentit ascendent i la segona per al sentit descendent. La parada de Lluís Muntades està situada a l'avinguda Tibidabo just abans de la cruïlla amb aquest carrer.  La parada Adrià Margarit es troba molt a prop de la cruïlla de l'avinguda Tibidabo amb aquest altre carrer, al costat muntanya. Les dues parades disposen d'un pal del tipus unificat per a parada d'autobús de TMB i en el cas de la parada Adrià Margarit cal caminar per sobre la calçada per accedir al tramvia. La parada Lluís Muntades té la vorera més a prop de la via.

Fotos de les parades i les seves proximitats
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor

Jardinera 129 i autobús de Transports Ciutat Comtal fent la línia T2 (maig 2006) En època estiuenca aquest tramvia és dels més esperats (maig 2006) Tramvia 129 de color vermell al tram superior de l'avinguda (maig 2006) Passant per la parada de la Font del Racó (maig 2006)

La jardinera força buida a quarts de 12 del migdia (maig 2006) Tramvia 6 pujant la forta rampa, que arriba a un 8% (maig 2006) Parada de la Font del Racó (maig 2006) Un dels Tramvies Blaus amb la parada del carrer número 15 (maig 2006)

Uns soferts corredors es creuen amb el lent tramvia (maig 2006) Tramvia descendent, amb la parada Carrer número 15 (maig 2006) Corba de la cruïlla amb el carrer Teodor Roviralta (maig 2006) Passant davant uns habitatges de nova construcció, que segur que no són precisament assequibles... (maig 2006)

El tramvia 10 a la part superior i sinuosa del recorregut (juliol 2004) El 8 baixant per l'avinguda, amb la senyalització corresponent (juliol 2004) Creuament dels dos tramvies que circulen simultàniament (juliol 2004) El 8 baixant per la senyorial avinguda Tibidabo (juliol 2004)

direcció Pl.Kennedy

Índex Tramvia Blau

direcció Pl.Doctor Andreu

< Lluís Muntadas/Adrià Margarit

Pl.Doctor Andreu >

Pàgina inicial trenscat.cat

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.cat sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs