PÓgina inicial Trenscat.com

trenscat.cat la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TRAM > TRAMbes˛s > Ciutadella | Vila OlÝmpica
Horaris dels trens de Catalunya
I Ciutadella | Vila OlÝmpica
 

propers tramvies
zona tarifÓria 1
Metro de Barcelona L4 Trinitat Nova - La Pau


Mostra Trambes˛s en un mapa mÚs gran
La parada de Ciutadella | Vila OlÝmpica estÓ situada al terme municipal de Barcelona, al carrer Wellington entre l'avinguda d'IcÓria i el carrer Villena. Es va posar en funcionament el 14 de juliol de 2004, amb l'entrada en servei del tram de la lÝnia des de Gl˛ries. ╔s l'estaciˇ terminal de la lÝnia T4 a Barcelona. L'estaciˇ disposa de dues vies amb andanes laterals. La parada disposa dels equipaments estÓndard de totes les parades de la xarxa TRAM, amb marquesina a les andanes dotada de les mÓquines de venda de bitllets, plÓnols amb informaciˇ de la lÝnia i de la zona, intŔrfon i tambÚ la pantalla on s'especifiquen els minuts que falten per als propers tramvies. A Ciutadella | Vila OlÝmpica es pot enllašar amb la lÝnia L4 del metro. A la sortida de la parada hi ha dues agulles diagonals entre vies perquŔ els tramvies puguin fer el retorn.

Fotos de la parada i proximitats C/Wellington
Bernat BorrÓs - prohibida la reproducciˇ de les fotos sense el permÝs de l'autor
Vista general de la parada final del tramvia de Ciutadella | Vila OlÝmpica (maig 2012)  Tramvia a la via 2 esperant per sortir cap Sant AdriÓ de Bes˛s (maig 2012) L'equipament de la parada Ús l'estÓndard de tota la xarxa del TRAM (maig 2012) Tramvia fent l'agulla diagonal just abans d'entrar a Ciutadella (maig 2012)

El tramvia 211-01 entrant a Ciutadella | Vila OlÝmpica per la via 1 (maig 2012)  Tramvies 1 i 6 amb les torres bessones del Port OlÝmpic (maig 2012) El tramvia 6 nomÚs sortir de Ciutadella canvia de via per seguir el seu trajecte (maig 2012) Vista de les agulles a la sortida de Ciutadella | Vila OlÝmpica (maig 2012)

Escolars passant per davant del tramvia, ja que just al costat de la parada hi ha una entrada al zoo de Barcelona (juliol 2004)  El tramvia a la parada (juliol 2004)  Tramvia n˙mero 9 a la parada de Ciutadella | Vila OlÝmpica a punt per iniciar el retorn (juliol 2004) Les torres de la Vila OlÝmpica dominen el paisatge urbÓ d'aquesta zona (juliol 2004)

El tramvia surt cap a Sant AdriÓ, es pot veure una de les entrades al zoo (juliol 2004)  Passant per la diagonal entre vies abans de finalitzar trajecte (juliol 2004) Unitat 211.05 a Ciutadella | Vila OlÝmpica (juliol 2004) El tramvia a Ciutadella (juliol 2004)

Diverses vistes del tramvia a la parada de Ciutadella | Vila OlÝmpica, terminal de la lÝnia T4, l'endemÓ de la seva inauguraciˇ (juliol 2004) Tramvia aproximant-se a l'estaciˇ de Ciutadella pel carrer Wellington (juliol 2004) Una altra vista del tramvia i el senyal indicant la posiciˇ de l'agulla (juliol 2004)

 

═ndex TRAMbes˛s

direcciˇ Estaciˇ de Sant AdriÓ
  Wellington >

PÓgina inicial Trenscat.cat

IMPORTANT: No es permet l'˙s p˙blic (webs, premsa, etc) ni l'˙s lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari Ús Bernat BorrÓs
trenscat.cat Ús una pÓgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional