PÓgina inicial Trenscat.com

trenscat.cat la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TRAM > TRAMbes˛s > FluviÓ
Horaris dels trens de Catalunya
I FluviÓ
 

propers tramvies
zona tarifÓria 1  


Mostra Trambes˛s en un mapa mÚs gran
La parada de FluviÓ estÓ situada al terme municipal de Barcelona, a l'avinguda Diagonal entre els carrers Bac de Roda i FluviÓ. Es va posar en funcionament el 8 de maig de 2004, amb la inauguraciˇ de la primera fase del Trambes˛s entre Estaciˇ de Sant AdriÓ i Gl˛ries. FluviÓ tÚ una via en cada sentit, per˛ cadascuna d'aquestes es situa adossada a banda i banda del passeig central de l'avinguda. El propi passeig central actua d'andana de les parades, ja que nomÚs hi ha un petit eixamplament d'aquest per minimitzar la distÓncia entre tramvia i andana. La parada disposa dels equipaments estÓndard de totes les parades de la xarxa TRAM, amb marquesina a les andanes dotada de les mÓquines de venda de bitllets, plÓnols amb informaciˇ de la lÝnia i de la zona, intŔrfon i tambÚ la pantalla on s'especifiquen els minuts que falten per als propers tramvies.

Fotos de la parada i proximitats  Av/Diagonal
Bernat BorrÓs - prohibida la reproducciˇ de les fotos sense el permÝs de l'autor
Tramvia que va a Gl˛ries arribant a la parada de FluviÓ (maig 2012) La via es troba en obres i per aix˛ no tÚ la caracterÝstica gespa que la cobreix (maig 2012) Tramvia circulant direcciˇ Estaciˇ de Sant AdriÓ (maig 2012) Autob˙s i tramvia al semÓfor de l'avinguda Diagonal amb el carrer Bac de Roda (maig 2012)

Sortint cap a Gl˛ries i Ciutadella | Vila OlÝmpica per l'avinguda Diagonal (maig 2012) Les dues parades de FluviÓ (maig 2012) Equipament de la parada sentit F˛rum (maig 2012) Senyalitzaciˇ fixa i semÓfors amb prioritat per al tramvia (maig 2012)

Autob˙s de la lÝnia 7 de TMB i tramvia de la lÝnia T4; a la llarga el tramvia haurÓ de cobrir el recorregut de la lÝnia 7 per la Diagonal (maig 2012) Tramvia 01 circulant per la Diagonal en una zona propera a la parada de FluviÓ (maig 2012) Tramvia de la lÝnia T4 amb destinaciˇ Estaciˇ de Sant AdriÓ a FluviÓ (maig 2012) Parada sentit F˛rum (abril 2004)

Parada sentit Gl˛ries (abril 2004) Tramvia 03 en proves a la parada, circulant cap a la plaša de les Gl˛ries (abril 2004) Tramvia 211-04 sense servei circulant direcciˇ Estaciˇ de Sant AdriÓ (abril 2004) Vista del passeig central i les dues parades del tramvia de FluviÓ (abril 2004)

direcciˇ Ciutadella | Vila OlÝmpica

═ndex TRAMbes˛s

direcciˇ Estaciˇ de Sant AdriÓ
< Pere IV Selva de Mar >

PÓgina inicial Trenscat.cat

IMPORTANT: No es permet l'˙s p˙blic (webs, premsa, etc) ni l'˙s lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari Ús Bernat BorrÓs
trenscat.cat Ús una pÓgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional