PÓgina inicial Trenscat.com

trenscat.cat la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TRAM > TRAMbes˛s > Selva de Mar
Horaris dels trens de Catalunya
I Selva de Mar
 

propers tramvies
zona tarifÓria 1 
Metro de Barcelona L4 Trinitat Nova - La Pau


Mostra Trambes˛s en un mapa mÚs gran
La parada de Selva de Mar estÓ situada al terme municipal de Barcelona, a l'avinguda Diagonal entre els carrers Selva de Mar i Josep Pla. Es va posar en funcionament el 8 de maig de 2004, amb la inauguraciˇ de la primera fase del Trambes˛s entre Estaciˇ de Sant AdriÓ i Gl˛ries. Selva de Mar tÚ una via en cada sentit, per˛ cadascuna d'aquestes es situa adossada a banda i banda del passeig central de l'avinguda. El propi passeig central actua d'andana de les parades, ja que nomÚs hi ha un petit eixamplament d'aquest per minimitzar la distÓncia entre tramvia i andana. La parada disposa dels equipaments estÓndard de totes les parades de la xarxa TRAM, amb marquesina a les andanes dotada de les mÓquines de venda de bitllets, plÓnols amb informaciˇ de la lÝnia i de la zona, intŔrfon i tambÚ la pantalla on s'especifiquen els minuts que falten per als propers tramvies. A Selva de Mar hi ha enllaš amb la lÝnia L4 del metro.

Fotos de la parada i proximitats Av/Diagonal
Bernat BorrÓs - prohibida la reproducciˇ de les fotos sense el permÝs de l'autor
Tramvia 01 circulant a la parada de Selva de Mar (maig 2012) Sortint cap al Maresme i Estaciˇ de Sant AdriÓ (maig 2012) Vista del conjunt de les dues parades (maig 2012) Detall de l'equipament de la parada (maig 2012)

Temps estimat pels propers dos tramvies cap a Estaciˇ de Sant AdriÓ de la T4 (maig 2012) Tramvia arribant a la parada de Selva de Mar en sentit Gl˛ries i Ciutadella | Vila OlÝmpica (maig 2012) Tramvia a la parada (maig 2012) Sortint cap a FluviÓ (maig 2012)

Tramvia a la parada de Selva de Mar, sentit F˛rum (maig 2012) Parada sentit F˛rum (abril 2004) Una altra vista de la parada de Selva de Mar, sentit F˛rum (abril 2004) Tramvia 07 en proves a la parada de Selva de Mar (abril 2004)

El tramvia fa la marxa en blanc i fins i tot obre les portes a les parades (abril 2004) Una altra vista del tramvia a la parada punt de sortir cap a Gl˛ries (abril 2004) Les parades del passeig central amb un tramvia en proves (abril 2004) Tramvia en proves circulant direcciˇ F˛rum i Estaciˇ de Sant AdriÓ (abril 2004)

direcciˇ Ciutadella | Vila OlÝmpica

═ndex TRAMbes˛s

direcciˇ Estaciˇ de Sant AdriÓ
< FluviÓ El Maresme >

PÓgina inicial Trenscat.cat

IMPORTANT: No es permet l'˙s p˙blic (webs, premsa, etc) ni l'˙s lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari Ús Bernat BorrÓs
trenscat.cat Ús una pÓgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional