Pāgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > TRAM > TRAMbaix > Numāncia
Horaris dels trens de Catalunya
 Numāncia
   Barcelona 

propers tramvies
zona tarifāria 1

La parada de Numāncia estā situada al terme municipal de Barcelona, a la terciana sud de l'avinguda Diagonal entre el carrer Numāncia i la plaįa de Valdivia. Es va posar en funcionament el 3 d'abril de 2004, amb l'entrada en servei de la primera fase del Trambaix entre Francesc Maciā, Montesa i el baixador de Sant Martí de l'Erm (per Cornellā). L'estaciķ té dues vies amb dues andanes laterals. La parada disposa dels equipaments estāndard de totes les parades de la xarxa TRAM, amb marquesina a cada andana dotada de les māquines de venda de bitllets, plānols amb informaciķ de la línia i de la zona, intčrfon i també la pantalla on s'especifiquen els minuts que falten per als propers tramvies.

Fotos de la parada i proximitats Av.Diagonal
Bernat Borrās - prohibida la reproducciķ de les fotos sense el permís de l'autor
Tramvia arribant a Numāncia en un servei a la línia T2 (desembre 2015) Tramvia arribant a Numāncia procedent de Bon Viatge, línia T1 (desembre 2015) Tramvia en proves a la parada de Numāncia (marį 2004) Tramvia Citadis número 10 a punt de sortir en proves cap a Francesc Maciā (marį 2004)

   
A punt per creuar el carrer Numāncia (marį 2004) Dos tramvies a la cruīlla de Numāncia amb avinguda Diagonal (marį 2004)    

direcciķ Francesc Maciā Índex TRAMbaix direcciķ Bon Viatge / Llevant-Les Planes / Sant Feliu|Consell Comarcal
< L'Illa Maria Cristina >
Pāgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borrās 
trenscat.cat és una pāgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional