PÓgina inicial Trenscat.com

trenscat.cat la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TRAM > TRAMbes˛s > Estaciˇ de Sant AdriÓ
Horaris dels trens de Catalunya
I Estaciˇ de Sant AdriÓ
Sant AdriÓ de Bes˛s

propers tramvies
zona tarifÓria 1 
 


Mostra Trambes˛s en un mapa mÚs gran
La parada d'Estaciˇ de Sant AdriÓ estÓ situada al terme municipal de Sant AdriÓ de Bes˛s, a l'avinguda Maristany un cop passat el pas sobre el riu, entre els carrers OlÝmpic i l'avinguda de la Platja, justa al costat de l'estaciˇ de Rodalies. Es va posar en funcionament el 8 de maig de 2004, amb la inauguraciˇ de la primera fase del Trambes˛s fins a Gl˛ries. La parada d'Estaciˇ de Sant AdriÓ tÚ dues vies terminals, amb una andana central amb accÚs per cada extrem. La parada disposa dels equipaments estÓndard de totes les parades de la xarxa TRAM, amb marquesina a l'andana dotada de les mÓquines de venda de bitllets, plÓnols amb informaciˇ de la lÝnia i de la zona, intŔrfon i tambÚ la pantalla on s'especifiquen els minuts que falten per als propers tramvies. TambÚ hi ha un gran panell indicador de les properes sortides tant per a la lÝnia T4 com per a la lÝnia T6. A la sortida de la parada hi ha una doble diagonal entre vies per permetre la inversiˇ de la marxa als tramvies. Just al costat de la parada hi ha l'estaciˇ de Rodalies de Sant AdriÓ de Bes˛s, podent realitzar l'enllaš directe entre ambdˇs serveis.

Fotos de la parada i proximitats Av/Eduard Maristany
Bernat BorrÓs - prohibida la reproducciˇ de les fotos sense el permÝs de l'autor
Tramvia 17 estacionat a la via 2 d'Estaciˇ de Sant AdriÓ (maig 2012) Vista general de la parada pel costat Gl˛ries (maig 2012) Una altra vista de la parada, amb les 3 xemeneies de la central elŔctrica al fons (maig 2012) Tramvia 211-17 esperant realitzar un servei a Gl˛ries per la Mina, Bes˛s i Gran Via (maig 2012)

Detall de la senyalŔtica de la parada (maig 2012) Tramvia 6 a la via 1 llest per fer un servei a la lÝnia T4 (maig 2012) Indicadors de destinaciˇ de les dues lÝnies (maig 2012) Gran teleindicador de properes sortides de tramvies(maig 2012)

Vista de la parada des del final de la lÝnia (maig 2012) Tramvia de la lÝnia T4 estacionat a Estaciˇ de Sant AdriÓ (maig 2012) Enllaš directe entre tramvia i trens de Rodalies (maig 2010) Unitat 211-03 entrant a Estaciˇ de Sant AdriÓ procedent de Ciutadella (octubre 2006)

Tramvia en proves i tren de Rodalies (maig 2004) Equipament de la parada i tramvia en proves (maig 2004) Sortint cap a Gl˛ries en proves de marxa en blanc (maig 2004) Vista general de la parada, encara amb els darrers retocs per finalitzar (maig 2004)

Canviant de via a l'entrada de la parada (maig 2004) Tramvia i xemeneies (maig 2004) Una altra vista del tramvia a la via 2 de la parada final de lÝnia (maig 2004) Sortint cap a Gl˛ries en proves (maig 2004)

Enfilant l'avinguda Maristany i el pont sobre el riu Bes˛s (maig 2004) Tramvia n˙mero 6 entrant a la parada final (maig 2004) El tramvia fa l'agulla diagonal i entra a l'estaciˇ per la via 2 (maig 2004) Sortint cap a Gl˛ries (maig 2004)

Vista general de la parada on finalitzen trajecte els tramvies, encara en obres (maig 2004) Tramvia al pont sobre el riu Bes˛s i central tŔrmica (maig 2004) Tramvia 05 en proves fent l'agulla entre vies i circulant cap a Gl˛ries (maig 2004) Tramvia 211-04 i les 3 xemeneies de la central elŔctrica de Sant AdriÓ (maig 2004)

direcciˇ Ciutadella | Vila OlÝmpica (per av.Diagonal) / Gl˛ries (per Gran Via)

═ndex TRAMbes˛s

 
< Port F˛rum

PÓgina inicial Trenscat.cat

IMPORTANT: No es permet l'˙s p˙blic (webs, premsa, etc) ni l'˙s lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari Ús Bernat BorrÓs
trenscat.cat Ús una pÓgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional