Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  trenscat > Illes Balears > Ferrocarril de Sóller > Tren de Sóller > Estacions > Son Reus
Horaris dels trens de Catalunya
     
Tren Palma-Sóller. Estacions
Son Reus


Mostra Ferrocarrils de Mallorca en un mapa més gran
El baixador de Son Reus (PK 7,3) constitueix actualment el punt de partida dels trens reservats per agències, donada la bona comunicació amb la xarxa viària de l'illa i la disponibilitat d'espai d'aparcament. El baixador disposa de dues vies, la general i una desviada a la dreta d'aquesta. Hi ha una única andana a l'esquerra de la via general que comunica amb la zona d'aparcament d'autocars. Els trens només paren al baixador si algun usuari ho sol·licita.

Fotos del baixador
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Arribant a Son Reus, amb el senyal de xiular (agost 2012) Entrada al baixador pel costat Palma (agost 2012) La via desviada des de dalt d'un dels trens (agost 2012) Vista general del baixador, amb la via desviada i l'aparcament d'autocars (agost 2012)

   
Final de la via desviada, que s'utilitza per a fer les maniobres dels automotors (agost 2012) Pas a nivell del camí dels Reis, a la sortida del baixador de Son Reus cap a Sóller (agost 2012)    

direcció Palma
< Son Sardina
Retorn a estacions tren de Sóller
direcció Sóller
Santa Maria >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional